Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ropná společnost se nepoučila ze svých chyb a neukončila tajné vrty poblíž ostrova Cat Island. Stále doufá, že nalezne bohaté naleziště ropy bez většího mediálního humbuku a jediné, co jí stojí v cestě, je prehistorický Megalodon. Ten, jak se zdá, své teritorium neopustil a stále brázdí tamní vody. Je však jen otázkou času, kdy znovu zaútočí a v nebezpečí budou nejen pracovníci plošiny, ale i obyvatelé nedalekého rybářského městečka. (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Občas mám náladu na laciný žraločí film, ovšem tenhle není ani laciný, ten snad byl zadarmo. Nafukovací žraločí ploutev napůl splasklá? Tak to mě... Speciální efekty jsou tak otřesné, že být o něco horší, tak už půjde o nakreslené šablony.  A když už nejsou peníze, proč raději nepoužít skutečný kouř a oheň? Ačkoliv je snímek místy hodně k smíchu, o komedii bohužel nejde. A to ještě většinu krátké stopáže amatérští herci jen tak prožvaní. Zlaté The Asylum! Tak jak jsem do stávající trilogie vpadnul, tak rychle z ní vypadnu. Ropná plošina, co ale ještě ropu nenavrtala, žralok z pravěku a nesympatické postavy mě znovu nenalákají. A přitom by stačilo tak málo - podmořské záběry (zde asi minutu), nějakou nahotu a bublající rudou vodu. Jednu ušmudlanou dávám za bombastický úvod z pravěku a rekordně rychlé požírání obětí žralokem, jaké jsem snad ještě nikde neviděl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejrůznější COVID opatření se postupně rozvolňují (nebo naopak opět zpřísňují) po celém světě a tak z děr vylézají kromě uznávaných tvůrců i jejich pravé opaky, aby opět zaplavili diváky různých žánrů tunou těžko stravitelného braku a to nejen co se toho hororového týče. Mark Polonia je jedním z nich a přestože má na svém kontě i několik zajímavých kousků, většinu jeho tvorby tvoří céčkové paskvily. No a tento film je toho (ne)zdárným příkladem. Již první díl Jurassic Shark (2012) stál za starou bačkoru a patří mezi filmový odpad, ale to Poloniu viditelně nějak netrápilo a převzal po Kellym režisérské křeslo. A musím podotknout, že toto volné pokračování je ještě horší než jednička a to už je co říct.   Ve filmu se mluví o 15-18 metrovém prehistorickém žralokovi, no tady viditelně útočí ve vodě po kotníky, dokáže zaútočit i na souši, či se jen tak proletí na člunem – který by jinak rozdrtil jen máchnutím ocasu. Samotný predátor je nám tu naservírován v dosti nepovedené digitální podobě, o těch gumových mláďatech ve vejcích nemluvě, ale to bych možná dokázal tvůrcům i odpustit. Mnohem horší to totiž bylo se samotným příběhem – který je plný nezáživných dialogů, nelogických přehmatů, otřesných digitálních efektů a trapných hereckých výkonů (pokud se tomu tedy dá říkat herecké výkony). Jediné co mé oko alespoň trochu zaujalo, bylo pár pěkných děvčat v bikinách, no a ani hudební doprovod nebyl nejhorší. Dokonce zde byly párkrát vzpomenuty i některé události z prvního dílu.10% ()

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, boli sme natoľko intoxikovaní alkoholom, že nám nestačila len prvá časť. Druhá časť je zábavnejšia, ale nie, prosím, nepozerajte to! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Bolo veľkým lákadlom dať odpad! a film ponechať na 0%, ale ten týpek s tou fajkou nemal chybu a našlo sa niekoľko pekných zadkov, čo to zachránila hudba ale inak to je teda riadny skvost. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka klipů jako z reklamy a katastrofální "triky" na úrovni filmových nadšenců ze základní. Herecké výkony jsou šílené děj nedava žádný smysl. Viděl jsem hodně, ale tohle byl fakt masakr 😉 - 0% ()

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Čo sa týka samotného filmu, tak je asi zbytočné baviť sa vôbec o filme, neviem a ani nechcem si predstaviť cestu do mysle niekoho, kto toto považuje za dobre odvedenú prácu a neváha s ňou ísť na verejnosť. Niečo pozitívneho ale z týchto odpadkov predsa len existuje. Výborne sa na tom trénujú kvetnaté súvetia, zadupávajúce takéto zásadné, prelomové diela do zeme, kam patria. ()

nikhaj odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Beka!!!!! Pre koho toto "dielo" vzniklo nechapem. Ani pre deti ani pre dospelich. Uchilactvo normalne diagnoza ()

borecjeborec 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se na film začala dívat jako na tuctový večerní film, tak mě neskutečně překvapil. Při první scénce s z dinosaurem vloženém v malování jsem vyprskla smíchy. Děj byl sice úplně nesmyslný a všechno ostatní taky, ale za první dojem a pána s fajfkou ten odpad prostě nedám. 10% ()

Destoroyah odpad!

všechny recenze uživatele

Neveril som vlastným ušiam keď som počul že Marko Pólo natočí pokračovanie Jurassic Sharka. Jeden z najhorších režisérov ktorého poznám natočí jeden z najhorších filmov aké poznám. Horšie ako jednotka a dúfam že to bude aj horšie ako trojka. HODNOTENIE: 0/10 ()

Reklama

Reklama