Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední rok Zeda a Addison na seabrooské střední škole naruší příchod intergalaktických cizáků. (Disney Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Aramis odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si nechat ujít by byla obrovská škoda s téměř zdrcujícími a velice bolestivými následky! Jedním slovem, SKVOST! ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě velice složité hodnocení. Myslím, a chtě nechtě musím konstatovat, že tohle bylo malinko přes čáru. Ale chce to odvahu zamíchat lidé, zombies, vlkodlaky a mimozemšťany do jednoho příběhu. Když v tom všem nebudete hledat smysl a zaposlechnete se do muzikálu, určitě to není tak zlé. A protože znám předchozí dva díly, a protože jsem se celkem těšila až vyjde třetí díl, nemohu, nedokážu, a ani nechci hodnotit hůř než průměrem. Přeci jen nesmíme zapomenout, že je to ještě stále film pro mládež. A sakra, jo! Nečekala jsem, že ještě někdy uslyším tuhle krásnou skladbu "Someday" z filmu, která se mi už hrozně líbila v prvním díle. „I think I heard it vaguely. A girl and a zombie.“ #MiloManheim #MegDonnelly ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal 3 hvězdy jelikož mě tehdy přišla v pohodě dvojce taky tři jen díky zhruba půlce filmu kdy se to rozjelo a trojka mě přijde zatím nejlepší. V Seabrooku přistanou mimozemšťané co něco hledají , aby to našly přihlásí se do roztleskávací soutěže do toho Zed řeší nástup na novou školu a Adisson zjistí kdo je. Všechny písně jsou podařené na konci dostaneme i zkrácenou ploužákovou verzi Someday z jedničky a na rozpočet 36 milionů to má obstojné triky.  Mínus pouze za citové vydírání  na konci , ale zase udělaly to dobře čekal jsem , že odletí a pořád zůstává problém s tou černoškou co je strašné dřevo a netalentovaná. Pokud bude čtyřka  a více jsem pro nemám s tím problém  80 procent ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

I kdyz uz davno nejsem cilovka,zrovna tahle serie me na oddech jako pohadka bavi. Decka jsou koukatelne, kulisy a kostymy naprosto rozkosne dokonale a zpev i pisnicky super. I kdyz pominu tu malou otravnou cernosku, tak tenhle dil me ale bavil nejmin. Uz trosku moc mismas, i kdyz pointa, aby se vsichni meli radi no matter what, je hezka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama