Reklama

Reklama

578 Magnum

  • Vietnam 578: Phát đạn của kẻ điên (více)

Obsahy(1)

Řidič kontejnerového vozu Hùng žije idylický život se svou malou dcerkou An. Otec a dcera se stávají nejbližšími společníky na každé cestě s jejich oranžovým kontejnerovým vozem. Život tak plyne až do chvíle, kdy An musí od otce odejít do školy. Jednoho dne se Hùng dozví, že An trpí těžkými depresemi. Hùng, který se spoléhá na své staré schopnosti z minulosti a zjišťuje pravdu, se rozzuří a zjistí, že jeho malou holčičku unesl cizí muž. Hùng, který se vydává na osamělou a intenzivní cestu pátrání a pronásledování neznámého násilníka, si uvědomuje, že k dopadení tohoto psychopata musí čelit mohutným podzemním silám, které za ním stojí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní martial arts jízda z Vietnamu a silný krok vpřed pro Vietnamskou kinematografii. Vietnam u mne patří mezi outsidery v Asii ( Korea s Indonésii rozhodně vládne, poté Japonsko, Hong Kong s Thajskem,Tchaj- Wan a až pak bych zařadil Vietnam), takže jsem rozhodně neměl velká očekávání, ale velmi chválené ohlasy v zahraničí vzbudili mou pozornost a je to opravdu slušné. Děj je tu sice klasicky přímočarý, ale zároveň je i o lásce, rodině a její protekci, což u většiny diváků vyvolá emoce a to je plus. ( Je to trochu variace na korejský Man from Nowhere). Hlavní hrdina je řidič kamiónů, kterému unese jeho milovanou dceru jeden psychopat a aby ho dopadl, bude se muset probojovat skrz velkou kriminální organizaci. Máme tu tedy odhodlaného otce, který je naštěstí frajer přes martial art, takže jde i sám proti 50 a šikovně využívá národní vietnamskou bojovou techniku Vovinam! Akčních scén je dost a líbilo se mi zajímavé střídaní lokací. Fight mezi kontejnery proti velké početní převaze, kde mu pomůže i šikovná ženská velmi fajn, ale skvělý byl i fight proti ženskému motorkářskému gangu s různými zbraněmi. Finále má taky své kouzlo, došlo i konečně na fighty 1 v 1 proti poskokům a choreograficky tu je vše v pořádku. Potěší i skvělá technická stránka, vizuálně film vypadá fakt hezky, hlavní hrdina je sympaťák, má to fajn tempo, takže fanoušek martial art filmů by neměl mít důvod být zklamaný. Jediné, co mě trochu mrzí, že zde absentuje Gore a není tu žádný lámání končetin, takže tu moc postav ve výsledku neumře, ale s tím dokážu žít. Milé překvápko. 7.5/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mizerný a nevýrazný akčňák. Je pravda, že dobrou bojovku nedostáváme každý rok, ale je tolik výborných, starších kousků, že můžeme tyhle paskvily v klidu vynechávat. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Pamätáte si na Tonyho Tom-Yum-Goong? Tak toto je jeho nepriznaný remake. Len namiesto Tonyho tu v dejovo absolútne nenadväzných scénach hlavný hrdina nevykrikuje ako zmyslov zbavený, kde mám slona? Ale tentoraz vrieska, kde mám dcéru? A popritom všetkých zmastí do guličky. Poviete si, že čo tam potom, že dej vôbec nefunguje, ale čo bitky? Spadne nám gamba ako pri Tonyho exhibíciách? Nie nespadne. Lebo rejža to posral. Asi sa inšpiroval Megatonovým štýlom, čím viac strihov, tým lepšie. Hlavne, aby divák nič nevidel. Tak tento zámer sa vydaril na jednotku a ja som v bitkách prakticky nič nevidel. Tým pádom je film ako celok, nádherný odpad. Gratulujem. PS: CZ dabing sa tiež vyznamenal a v lepšom prípade herci improvizovali a v tom horšom prekladateľ originál nepochopil. Ale ani sa mu veľmi nečudujem. 0/10. ()

Ragnarocek odpad!

všechny recenze uživatele

100x ohrany namet, suboje o nicom. Neviem na co sa chcel film hrat, ale nevyslo mu to... A tie suboje mi fakt pripadaju ako keby to nahravali ziaci 5. rocnika na ZS. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama