Reklama

Reklama

Dokonalá shoda

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Zoe Williamsová musí dokázat, že nová seznamovací aplikace její společnosti funguje, proto ji nejdříve vyzkouší sama na sobě. Když se Zoe ocitne na rande se svým úplným opakem, Oliverem Beckettem, obává se, že je s algoritmem DigiLove něco v nepořádku... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kanadská nechuťovka s hlavným predstaviteľom, ktorý je sympatický asi ako Zuckerberg a jeho normy komunity na Faceboku. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný romantický film jak podle hodnocení vypadá jsou v distribuci daleko horší filmy co mají více procent. Ženská má jakousi firmu kde dělá aplikaci na seznámení prezentuje to jiné ženské a ta jí řekne, že to od ní koupí , když jí přivede někoho s kým dosáhne  shody přes 90 procent a seznámí je s ní.  Tak si dají všichni ve firmě tu aplikaci a jedné z nich vyjde shoda 90 procent s chlápkem co dělá aranžmá kvítek  tak spolu chodí. Problém je v tom, že to není romantické nemají spolu žádnou chemii a nemá to ani romantickou scénu. Zhruba 20 minut před koncem se nic závratného nestane on jí pak vyzná lásku a ona mu řekne, že si nerozumí a asi je někde chyba a pak se k němu vrátí. 40 procent ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Produkčný dizajnér Daniel Markworth prepašoval ananás do čo najväčšieho počtu scén bez toho, aby si to niekto všimol. Je totiž veľkým fanúšikom tohto ovocia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama