Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poly je roztomilý poník s blonďatou hřívou v kočovném cirkusu, kde s ním není dobře zacházeno. Jednoho dne dorazí cirkus do vesnice mladého Pascala (Mehdi El Glaoui). Pascal se spřátelí s týraným zvířetem a rozhodne se ho zachránit. S pomocí místních dětí skrývá svého nového čtyřnohého kamaráda v lese, a tak začíná dobrodružství jednoho koníka a jeho nových kamarádů. (sator)

(více)

Recenze (5)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Z tohohle seriálu si vybavuji zejména český dabing a zvlášť jednu z dětských rolí namluvenou s příšerným brněnským přízvukem. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Cecille Aubry mám spojenou hlavně s Bellou a Sebastiánem. S podobným tématem se vypořádala už dřív. Poník uchovávající ve své hřívě důležitý vzkaz. Padouši stíhají ty správné hrdiny. Předpokládám, že příběhy C. Aubryové četli i v Japonsku. Goro, bílý pes, má totiž podobné schéma. ()

sator

všechny recenze uživatele

Poly je roztomilý poník s blonďatou hřívou v kočovném cirkusu, kde s ním není dobře zacházeno. Jednoho dne dorazí cirkus do vesnice mladého Pascala (Mehdi El Glaoui). Pascal se spřátelí s týraným zvířetem a rozhodne se ho zachránit. S pomocí místních dětí skrývá svého nového čtyřnohého kamaráda v lese, a tak začíná dobrodružství jednoho koníka a jeho nových kamarádů. ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Protože mám na "Poly na cestách" krásné vzpomínky, uvedu tento chybný zápis na pravou míru (když se k tomu administrátoři i přes mé upozornění ještě nedostali): Poly (1961), v originále "Les Adventures de Poly" je ČB 13-dílný seriál, který režírovala přímo Cécile Aubry a IMHO v našich televizích nikdy neběžel. Seriál, který známe pod názvem "Poly na cestách" se v originále jmenuje "Poly en Espagne", je z roku 1972 a režíroval ho J. Pinoteau. Měl 13 dílů, přibližně po 26 minutách. (viz obrázky, pokud budou nahozeny) Dodatek: ten barevný obrázek v galerii pochopitelně není z tohoto ČB seriálu, ale právě z Poly na cestách (1972). ()

Reklama

Reklama