Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na trasu z New Yorku do Denveru má být nasazen první autobus poháněný atomovým reaktorem. Těsně před premiérovou jízdou však výbuch zraní oba řidiče. Dcera tvůrce autobusu Kitty Baxter (Stockard Channing) z popudu svého otce musí vyhledat Dana Torrance (Joseph Bologna), jednoho z nejlepších řidičů. Háček je v tom, že Dan je obviněn, že při jedné havárii snědl cestující - a navíc je Kittiin bývalý milenec.

Ztřeštěná komedie točící se kolem nového dopravního prostředku 21. století je vlastně parodií na katastrofické filmy. Ve skutečnosti stroj poháněl osmilitrový naftový motor, takže o proražení vzduchové bariéry nemohla být ani řeč. Za zmínku stojí několik zajímavých hereckých tváří: Stockard Channing si zahrála v Pomádě, Ned Beatty je znám mimo jiné ze Supermanů, Sally Kellermanovou proslavil film (nikoli seriál) M*A*S*H, kde si zahrála major HotLips O'Houlihan a filmem se mihnou i otec známého Miguela Ferrera José Ferrer a božský záporák J.R. ze seriálu Dallas Larry Hagman. (Robbi)

(více)

Diskuze

Uživatel hrafnain smazal svůj příspěvek.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Vzpomínka na první stupeň základky. Ten kdo tenkrát na něj nešel do kina , ten byl prostě společensky out. Pamatuju se, že jsem se moc divil, že tam mají výběr ze dvou coca-col :)

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Perfektní filmek. Kdykoliv mám možnost a čas, dívám se na něj znova. Prostě a jedině 100%

Reklama

Reklama