Reklama

Reklama

Čtyři z tanku a pes

(seriál)
  • Polsko Czterej pancerni i pies (více)
Polsko, (1966–1970), 18 h 58 min (Minutáž: 42–66 min)

Předloha:

Janusz Przymanowski (kniha)

Hrají:

Włodzimierz Press, Tadeusz Fijewski, Janusz Gajos, Wiesław Gołas, Franciszek Pieczka, Malgorzata Niemirska, Pola Raksa, Roman Wilhelmi, Szarik (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Polský televizní seriál Čtyři z tanku a pes překonal všechny rekordy ve sledovanosti. Humorným způsobem přibližuje příběhy čtyř vojáků a psa Šarika. Při své dlouhé cestě za osvobozením Polska se dostanou až do Berlína. Nastávají situace plné bojových scén, ale i humorných příběhů. Jako vítězové se varcejí do hlavního města Slezska - Katovic. Seriál ukazuje kontrasty mezi romantikou a skutečností, nebezpečím vojenského života, a proto je stále tak oblíbeným. (Řitka video)

(více)

Recenze uživatele Cenobita k tomuto seriálu (1)

Čtyři z tanku a pes (1966) 

Přesně jako předchozí komentáře - v dětství se mi to líbilo, se spolužáky jsme to prožívali a hráli si na to, dnes u toho nevydržím působí to neskutečně naivně. Někdy se snad přemůžu se a zkusím na to někdy podívat ještě jednou, ale myslím, že názor nezměním. Je to pro pamětníky, kteří to vydrží. Ve své době to mělo na diváka asi vliv. Možná že to má i nějakou historickou cenu, ale to nemůžu zatím posoudit, snad příště. ()

Reklama

Reklama