Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zábavné show Inkognito se čtveřice osobností snaží uhodnout profesi jednotlivých hostů nebo jejich identitu. Pobavte se nečekanými myšlenkami a hádejte společně s nimi. Těšit se na vás budou OB, JP, MP a PN v doprovodu moderátora LB. (TV Prima)

Recenze (28)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Byť jde o (pro mě) slabší odvar starého pořadu Hádej kdo jsem (3*), 2* by byly asi málo. Srovnání se však neubráním. Moderátoři jsou na podobné úrovni, P. Vondráček mi pasoval o něco víc. Hádači - Zounar, Morávková, Klepl a Bendová byli za mě rozhodně lepší než aktuální sestava, z níž mi relativně vyhovuje Brzobohatý, Genzer a občas Prachař. U původního pořadu nebylo tolik trapných pokusů o vtip, které často na dlouhou dobu a až rušivě odvedou pozornost zcela mimo hádání dané profese. Kdo mi neseděl v Hádej kdo jsem, byla Eva Holubová, nahradivší Danu Morávkovou. Koncept pořadu - stejné, jen ve starší verzi se host navíc podepsal na tabuli. EDIT po pár zhlédnutích. Navzdory formátu pořadu, který je dobrý, ubírám hvězdičku, protože hadači (Nesvačilová, Pokorný, Brzobohatý, Prachař) jsou proti partě z Hádej kdo jsem sebranka retardů, kteří se předhánějí v tom, kdo řekne stupidnější výrok, sami se tomu smějí, včetně moderátora a hosté často očividně neví, jak na to reagovat, tak se jen taktně usmívají. Pořad by měl být o hádání, o hostovi, ne o egu hadačů a jejich snaze se předvádět. Zounar, Klepl a Bendová byli proti těmto individuím opravdu vtipní a trapní jen ojediněle, tito takřka pravidelně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokolikáté už tohle vzniklo? Obdobná soutěž na stejné brdo a zase tam prudí ten ocas Libor Bouček. Mě už tyhle soutěže nepřijdou ani moc vtipné, ani zábavné, protože tohle jsem už viděl tolikrát, že to nedokážu snad ani spočítat. Vždy na podobné brdo, jen s jinými účinkujícími, coby hádači. To vážně naše slavné televizní stanice neumí přijít s něčím novým, originálním a musí pořád dokola kopírovat to samé jen v rádoby jiném kabátku. Podprůměrná ztráta času. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Jen se mi zdá, že účinkující baviči dávají příliš průhledně najevo, že povolání hostů jsou jim známa už před natáčením a tak se snaží primitivními otázkami to nějak zamaskovat. Hloupí diváci jim to baští. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Když už nevíš co, tak zreinkarnuj svůj starý pořad, a abys co nejvíc ušetřil, tak ani nestav studio, a jezdi natáčet do Bratislavy, kde se to natáčí už léta... Koncepce pořadu zůstala, co se změnilo, je obsazení hádačů a moderátorů, kdy místo tehdejších hvězd Primy nastupuje současná generace hvězd Primy, takže se jedná o na Primě stále ty dokola se opakující jména, která už asi ničím nepřekvapí. Komu jejich humor sedí, tak si klidně může hvězdu přidat, kdo je nemůže vystát, tak zas hvězdu dolu. Někdy je ten humor zbytečně na sílu, a je to takové to překřikování se, ale obecně se podle mě nejedná o žádný průser, a jako večerní oddechovka docela ideál. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to obšlehlý kdo ví odkud, ale na druhou stranu to působí jako menší osvěta v určitých profesí a náš lid si alespoň trochu rozšíří obzory. Navíc to obsazení je skvělý, Prachař perlí, nějaká slečna, jen ten Ondřej by nemusel být v každém díle. Jinak ale nadstandard. ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že tato - Zábavná - šou už tady byla. Nemůžu se dívat ani na jeden díl, protože ž těch upoutávek až mrazí. Opravdu ti lidé, co to uvádějí se u toho baví ? Nepodávají se tam nějaké návykové látky před natáčením ?  Pro mě odpad odpadů !!! ()

mardun odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? pokaždé když se podívám na Primu a náhodou přerušují reklamu pořadem tak na mne vybafne Bůček Bouček a nebo J. Prachař. To raději ať vysílají na 10 programech tu reklamu nepřerušovaně. PRIMA HNUS. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuzemské celebrity hádají profese hostů. Zábava k popukání na pozdní večer. Nesmí chybět stálice primáckých televizních estrád a trapného humoru Libor Bouček a Jakub Prachař. 0/10 ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nová recyklace kdysi úspěšného pořadu Hádej kdo jsem. Oproti původní verzi bohužel ubylo vtipu, přibylo trapnosti, původního příjemného moderátora nahradil nepříjemný Bouček, původní "hádače" nahradila banda rádoby vtipálků, kteří se předhánějí kdo vypustí z úst větší hovadinu. Škoda, ale slovenská verze tohoto pořadu mi sedí o chlup více. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vidím to jako recyklaci dřívějšího Hádej, kdo jsem! pouze s jiným obsazením, které se ještě v průběhu času obměňuje. Formát i idea zůstala stejná, takže za mě dobrý zábavný pořad. Hodnocení: 62/100. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Dal jsem 2 hvězdy "originálu", tak je nechám i tady, protože neumím určit, co z toho je lepší (nebo horší?). Je to pořad vyloženě na zabití času, Bouček a Prachař jsou už dost okoukaní (ti dva spolu musí trávit snad víc času, než se svými rodinami), po stránce vtipu to tak táhnou hlavně další hosté - především Švancara, jehož "buranský" humor a v naší zemi oblíbená hra na blba stále funguje. Teda pokud tam nebude každý týden... ()

EddieIron odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad se mi velmi nelíbí a nesleduji ho, ale teď jsem zahlédl, že do něj, zřejmě na žádost svého nového přítele, nastoupila Daniela Písařovicová. To je teda sešup, z respektované moderátorky do téhle taškařice.  :-( ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad lze částečně využít v rámci kariérního poradenství. Záleží však na tom, kterou profesi vybrat pro své žáky. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další zbytečná rádoby "zábavná" sračka z produkce výrobce nanuků Prima. Ty jejich zmrzliny jsou stejně hnusný jako TV. A nesmí chybět vrchní skladník Bouček, jakožto záruka trapnejch "vtipů". Ten se nasere všude. A Brzobohatej poslední dobou taky. Asi tu jeho pseudohudbu nikdo nekupuje. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že bych se s touhle partičkou pseudo-celebrit, kteří mezi sebou před natáčením dali kolovat špeka, mohl naprosto v klidu vsadit o to, že mě nerozesmějí. Po natáčení by neměli ani na taxíka. ()

Reklama

Reklama