Reklama

Reklama

Odpočítávání: Vesmírná mise Inspiration4

(seriál)
  • USA Countdown: Inspiration4 Mission to Space
Trailer

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Výcvik, start i přistání pěkně zblízka. Dokumentární seriál o posádce Inspiration4 – první civilní mise, která se chystá vyrazit na oběžnou dráhu Země. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument 4. "obyčejných" lidí kteří se podívají na 3 dny do vesmíru. Vidíme zde celý proces přípravy na misi, ale i podrobné seznámení s každým účastníkem a jejich životním příběhem. Závidím jim pohled z orbitu na Zemi :/ 4/5 ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Musím si samozřejmě odmyslet trochu toho citového vydírání, ale myslím, že to dám. Klobouk dolů před SpaceX, Muskem a spol. Jared je neskutečný vůdce. Výhled na Zemi musí být z orbity dechberoucí. Hayley jsem zpočátku nevěřil, ale je tvrdá. Nejvíc posraný byl asi ten Chris. Obrovský úspěch a inspirace. ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouček dolů před Muskem. Jen to krásně ukazuje, jak je tomuhle řemeslu oddaný. Něco podobného už jsme tu měli s Challengerem, který ale vydržel nějakých 73 vteřin. Už jen z tohoto důvodu to chce mít koule uspořádat podobnou akci. ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

skor taka biografia 4 ludi a ich rodin. Nato kolko materialu mali natoceneho...sledoval som prenos nazivo, nuz neviem keby som ja letel ci by som zverejnoval "osobne zaznamy" sakra sak to je pre ludstvo maly tam dat toho viac a ne len bio...mozno inspiration 40 ... ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připravte si kapesníčky na ukápnuté slzičky, zvláště když stále hraje melodramatická hudba. Než se propracujete k misi, budete muset shlédnout mnoho olíbávání. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama