Reklama

Reklama

Martyrs Lane

Trailer 1

Obsahy(1)

Malé, desaťročné dievča Leah (Kiera Thompson) žije s rodičmi v starom sídle, v ktorom máva nepokojný spánok, častokrát sa uprostred noci budí na zvláštny hluk a bizarné sny. Jednej noci sa jej objaví záhadné dievča menom Rachel (Sienna Sayer), ktoré ju začne pravidelne navštevovať a odhaľovať kúsky desivej pravdy... (Arsenal83)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ťažko tomu dať vyššie hodnotenie napriek snahe všetkých protagonistov, nakoľko scénar naozaj neobsahoval ani náznak čo i len o niečo strašidelnejšej scénky. Film, aktuálne na 37% si toto hodnotenie zaslúži, odo mňa má pochopiteľne o jednu menej za dúhovú vlajku s nápisom Pace umiestnenú za vchodom do kuchyne a na ktorú bol záber politicky korektnej kamery nasmerovaný zámerne až príliš často. Tak ale grant na takúto sračku by sa hľadal iným spôsobom ťažko a rovnako tak znižujem hodnotenia všetkým fiomom ktoré obhajujú povedzme nacizmus. Nakoľko sa netočia žiadne vyznieva to tak že znižujem iba fiomom s libtárdnou propagandou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Horor, v ktorom nie je ani jedna jediná šanca sa vystrašiť, pocítiť napätie, niečo ťaživého, temného. Vôbec nič, ani ľakačka, ani hnusné tváre typu Juraj Smatana. Toho by som napríklad nechcel stretnúť v noci, vlastne ani vo dne, "děs a hrůza", no v tomto filme nič také neprišlo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato hororová pohádka stojí na rodinném území a na výkonech obou hlavní dětských představitelů, které jsou excelentní. Vše prostupuje atmosféra soužení a úzkosti psychologického thrilleru.  Bohužel když Sarah odhalí své trauma, horor mířící do finále přestane fungovat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčička, které matka zrovna moc lásky nedává a ani se sestrou to nemá jednoduché, si najde kamarádku-bubáka. Nejdřív se zdá všechno fajn, ale je to jenom zdání. Ono by to zase nebylo tak zlé. Děvčátko v hlavní roli je fajn a její strašidelný protějšek má také svoje momenty. Ani ostatní herci nebyli špatní. Ale je to celé ucourané, vzdor vší snaze film postrádá napětí a pokusy o lekačky nemhou fungovat ani na člověka žánrem nepolíbeného. Předvídatelnost je pak samozřejmostí. Dalo so u toho jakž takž vydržet, ale to je tak vše. 40% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle jako bylo zápletka ze Řbitova domácích zvířátek natáhnutá do celovečeráku v zetkové verzi nebo co? Tak, že holka žije v chudé rodině jednou sebere matce pramínek vlasů co nosí na krku pak jí ho chce vrátit, ale nemůže ho najít. Mezitím se jí zjevuje  jakási holka co si s ní hraje a dává jí nápovědy kde ho najde. Horor to připomíná zhruba poslední 3 minuty do té doby jen sledujeme ty holky jak si kecají smějou se hrají si a jedna z nich občas krvácí. Film je nudný a táhne se více než nějaké politické debaty minimálně dvakrát jsem to chtěl vypnout jak mě to nudilo nakonec jsem se přemohl a dokoukal to čehož lituji. 0 procent ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna moc strašidelná duchařina, ale na druhou stranu to ani moc nenudilo a strašidelná andělská holka byla docela fajn. Na zabití dlouhé chvíle dostačující, ale to je tak vše. V podstatě další řadová nevýrazná duchařina. ()

Reklama

Reklama