Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během vánočních svátků rozpoutá v ulicích Gothamu peklo znetvořený muž přezdívaný Tučňák. Mstí se za rodiče, kteří ho po narození hodili do kanálu, i za samotu, v níž byl nucen žít. Jeho nenávisti využije milionář Schreck a přesvědčí ho ke kandidatuře na úřad starosty. Chce jeho prostřednictvím ovládnout město. Milionář Bruce Wayne je nucen znovu v masce Batmana vyrazit do boje, vinou Tučňákova ďábelského plánu se však stává v očích veřejnosti zločincem. Zvrátit nepříznivou situaci a k tomu zachránit město se zdá nemožné. Naštěstí je tu ještě Kočičí žena, která má se Schreckem nevyřízené účty. (TV Nova)

(více)

Související novinky

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Anne Hathaway si brousí drápky

Anne Hathaway si brousí drápky

20.01.2011

Dohadům je konec (a že jich během uplynulých měsíců bylo!), studio Warner Bros. a Christopher Nolan oficiálně představili hlavní záporáky i jejich představitele pro The Dark Knight Rises. Ochránce… (více)

Angelina Jolie jako Catwoman?

Angelina Jolie jako Catwoman?

01.08.2008

Temný rytíř trhá rekordy všude, kde se objeví a vypadá to, že třetí díl je jen otázkou času. Nadšení jsou kritici, fanoušci netopýřího muže i obyčejní diváci a pokladničky tvůrců se plní dolary… (více)

Reklama

Reklama