Reklama

Reklama

Tokio ghoul - √A

(série)
  • USA Root A
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pokračování anime Tokyo Ghoul navazuje přesně tam, kde první řada skončila. Kaneki – jednooký ghoul, který odmítá svoji novou identitu a den co den svádí neustávající boj s vnitřní bestialitou - ztrácí pojem o tom, co je a co není správné. Předešlé události značně narušily jeho vnímání dobra a zla, přičemž on sám se propadá stále hlouběji do temnoty. Aby nalezl novou sílu a ochránil tak své přátele, rozhodne se od nich odejít a vydat se na zcela opačnou cestu plnou krve a bolesti. (EMIA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému stému komentáři, sem si nemohl vybrat ideálnější věc, než je pokračovaní Tokyo Ghoul A, takže tady to je. Komentář, může a asi bude obsahovat spoilery, u tohle seriálu se tomu prostě nevyhnu, takže číst na vlastně nebezpečí. Druhá série, navazuje, přesně tam kde skončila první série a Kaneki podstatně zesílil a přestal v podstatě brečet a propadat do zoufalství, ale stal se do jisté míry flegmatický a odevzdaný. Což působí dost divně, vzhledem k tomu čím si v první sérii prošel, čekal bych spíš totálně zlomeného a zníčeného a přesto že je fyzicky silný, tak se na něm Jason dost vyřádil, ono se to v jednom díle projeví a v tu chvíli sice působí dost silně, ale neni tomu tak, je slabší než v první sérii a to hlavně po psychické stránce je totálně vyřízený. To asi tak nějak vše Kanekimu, v druhé sérii spousta postav ustoupila do pozadí, a spousta nových postav se objevuje, hlavně z řad lidí-lovců (vlašťověk) a s tím i souvisí, další věc, první série byla spíš zaměřená na ghúly, zatímco druhá se zaměřuje na lovce, což já osobně dost vítám protože lovci mi byli už první sérii dost sympatičtí, ghůlové také ale z větší části spíš ti z Anteiku, než ti z Aogiri, z Aogiri na mně působili prostě jako hajzlové. A je škoda že anime má prostě otevřený konec, neni to rozhodně první a ani poslední, které takhle končí, ale v dnešní době, bych čekal prostě že to bude důstojně uzavřené, ale takhle veškeré činy, rozhodnutí postav a to co udělali, ať už to bylo dobré nebo špatné rozhodnutí, tak vyznívá prostě do prázdna a bezúčelně, takže mně nezbývá nic jiného než sáhnout po mangě. Dalším nesporným plusem hrajícím ve prospěch anime je, že jak první tak i druhá série, se obešla bez kawai záležitostí, tady se jede na vážnou notu. Ale jinak, animace, akce a huba ta zvlášť stále zůstává perfektní aaa opět ta šílená a odporná cenzura, která s prominutím, ale ta prostě kurví celé anime, což je prostě škoda. Přestože se můj komentář může zdát značně kritický a hodnocení je pět hvězdiček, tak to může vypadat zmatečně, ale nejedná se o omyl nebo tak něco, anime sem zkouknul během čtyř dnů a velice mně chytlo. Takže i druhá série má ode mně doporučení. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa o triedu a pol lepšie ako prvá séria. Menej chujovín, viac akcie. Kaneki je prestáva byť sráč a zjedná si rešpekt. Niektoré otravné postavy zmiznú alebo dostanú menší priestor. Niektoré postavy sa polepšia. A hlavne predstavia sa nám nové zaujímavé charaktery. Škoda, že seriál naznačil kopec vecí, ale vyšumeli do stratena. A stále je tam dosť vreštania, plakania a prehnaných ázijských citových výjavov. Ale inak spokojnosť. Silné tri *. Keby doladili pár detailom dal som aj štyri. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na někoho asi bude melancholie, dlouhých pohledů do dáli a přemítání o smyslu bytí moc, já jsem se ale ve světě hledání čehokoli pozitivního v neveselém životě cítil ještě o chlup jistěji než posledně. Neprůhledná honička hodných a zlých, kdy do poslední chvíle není zcela jasné, které skupině bych chtěl a měl držet palce. Žánrově zúžený, prožitkem zvýšený počin, který se nebojí být kontroverzní, nezvyklý a přitom nevykročit z akčního nadpřirozeného hororu. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejprve jsem si myslel, že to bude lepší než první série, jenže to se všechno změnilo v 7. epizodě, kdy zase Touka začala nervit a řešit s Kanekim ty samé sračky, kvůli kterým jsem naprosto odsoudil první sérii. Celý seriál je opět přeplněný trapnou filosofií na úrovni základní školy. Další hloupost je to zdvojnásobení postav asi ve dvou třetinách. Tolik nových obličejů přibylo a takřka bezdůvodně. Touka měla být navržena úplně jinak. Už od první série mně její charakter akorát rozčiluje. Pořád tam jen vyrábí drama. Bohužel ani konec mě nijak zvlášť nenadchnul, takže hodnocení nechávám stejné jako u první série. Nepokládám tuto sérii za horší, poněvadž alespoň ta první polovina byla na úplně jiné úrovni. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně jak jsem čekala, je druhá série lepší, než ta první. Z nenápadného Kanekiho se stala postava, na kterou se s chutí dívám a dychtivě sleduju každou sekundu, kdy je na obrazovce. Spolu s Juuzou tvoří nejspíš dvě nejlepší postavy celého seriálu. Oproti předchozí řadě je tu i daleko víc akce a člověku pořád v hlavě vrtá "Co sakra bude teď?!". I když finále o něco smutnější, tak se dá mluvit i o jednom z těch nejlepších konců anime, jaké jsem viděla. ()

Galerie (313)

Reklama

Reklama