Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 2 (1970) (série)


A neříkej mi Vašíku (S02E04)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1972, 16 min

Obsahy(1)

Další díl z volného seriálu Kdo to hodil, pánové /4/ - tentokrát se „medvědi od Kolína“ setkávají se bobrem Václavem, vynálezcem a zlepšovatelem, který se domnívá, že je posledním svého rodu. Medvědi mu ale pomohou, aby se na světě necítil sám. (Letní filmová škola)

Recenze (21)

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

40% - Tak před deseti lety mi tyto pohádky táta pustil se slovy, že za jeho mladých let byly obrovským hitem. Věřím tomu, ale pro mě příběhy dvou podivných méďů byly utrpení, kterému dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že nevím, jak bych se k tomu stavěl, kdybych to viděl teď... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obvyklá medvědí dávka hravosti a fantazie plus obrovská klučičí atrakce v podobě automatizované nory a povodně na vysílačku. A hlavně: „Bobři jsou?“ – jak se říká „zhroutil se mu svět“, tak tady se ve dvou slovech odehraje pravý opak, ještě dneska mě to dojímá. A taky do dneška Filipovskému nerozumím půlku slov toho jarmarečního popěvku a přijde mi to jako sympatická drzost. ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mě řada "pojďte si hrát" nechytla. Přišla mi podobně hloupá jako "dnešní" teletubbies. Prostá. Do výšin vyhoněná kvalitní reklamou. Vsadím se, kdyby se záměrně necpala do tehdejších kin jako "předfilmy", pravděpodpbně by dnes o tuto sérii málokdo zavadil. ()

Elenor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější díl z 2. série ,,medvědů". Už pro to minigolfové hřiště (jehož součástí je mimo jiné i ptačí klec :-) nebo praktické vynálezy bobra Vašíka. Lehkost ani vytříbené dialogy prvních dílů si série druhá neudržela, ale přesto je ještě natolik nápaditá a dobře provedená, že se svým hodnocením nemůžu jít níž...:-) ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Tady si někdo hraje na zakopanýho hasiče - tak tato věta u nás zlidověla a díky ní jsme musela tento díl synovi pouštět jeden čas stále dokola. Milujem to všichni. ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapomeňme na Disneyho, ne vážně. Když si uvědomím na jaké úrovni byly české pohádky v době, kdy dělal Disney ty své, nevěřím, že jsem teď v područí Amíků a ne oni v tom našem:) ()

Reklama

Reklama