Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Jak jedli vtipnou kaši (S01E04)

(epizoda)
  • USA How They Ate The Soup Of Wit
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jeden z dílů o dvou medvědech z cyklu POJĎTE PANE, BUDEME SI HRÁT.
Medvědi spolu hrají kulečník. Menšímu medvědovi se nedaří. Zato většímu se daří až moc dobře, ovšem s podvody, kdy navíc bouchne do kulečníku, anebo má navíc koule schované pod čepicí. Menší medvěd se naštve, a již nechce hrát. Proto větší medvěd pro radost menšímu vykouzlí z hrnce dva zajíce. Menšího to nezajímá a nechce si s větším hrát ani na trosečníky či létat balonem. Menšího zajímá jen, jak uvařit vtipnou kaši. A tak se spolu pustí do vaření. (zdeny99)

(více)

Recenze (23)

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

40% - Tak před deseti lety mi tyto pohádky táta pustil se slovy, že za jeho mladých let byly obrovským hitem. Věřím tomu, ale pro mě příběhy dvou podivných méďů byly utrpení, kterému dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že nevím, jak bych se k tomu stavěl, kdybych to viděl teď... ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento díl se mi zamlouval. Velký medvěd se opět snaží s tím Malým vyjebávat, ten si to však tentokrát nenechá líbit a začne vařit vtipnou kaši, aby byl stejně chytrý jako on... 100% ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak se malý medvěd rozhodne uvařit vtipnou kaši, aby byl chytřejší. "Enyky, benyky, na holý pupíky, aspoň dvacet.." ()

messiah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a vstupujeme do roku 1966 medvědi jsou tu zas. Velkej válí, čaruje s tágem jak kdyby hrál odmalička. Zato malýmu se nedaří a vzteká se, ještě popichován škodolibým velkým. Malej se naštve a jde si uvařit vtipnou kaši, velkej ho nechce nechat a začne kouzlit. Z hrnce vytáhne dva suprový králiky ale malej fígl lehce prokoukne, čapne hrnec rozdělá oheň, zatímco velkej zatím okolo něj dělá cukrbliky...no ti dva se zas vyřáděj. ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mě řada "pojďte si hrát" nechytla. Přišla mi podobně hloupá jako "dnešní" teletubbies. Prostá. Do výšin vyhoněná kvalitní reklamou. Vsadím se, kdyby se záměrně necpala do tehdejších kin jako "předfilmy", pravděpodpbně by dnes o tuto sérii málokdo zavadil. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi můj nejoblíbenější díl z tohoto večerníku. - - - Co koukáš jak kakabus? Čekám na tu vaší kaši. Kaši, kaši! Já mu bouchám, já mu burácím, já mu dělám divy přírody a on čeká jen a jen na pitomou kaši! Vtipnou. Pane jste medvěd čistě přízemní. A vy podvodník jako mrakodrap. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Díl končí remízou, což není u medvědů zrovna zvykem. Velký medvěd se opět snaží, kulišák jeden, vymyslet nějakou lotrovinu, a Malej s ním nehraje. Fantazie na 105% :) Jeden z nejoblíbenějších dílů. Vy máte recept a já jsem kuchař! ()

Mikyska 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl ze všech! "Enyky beniky na holý pupiky.." A úžasná premiéra, kdy poprvé "vypeče" Malý méďa Velkého... "Pane, já s Váma nehraju, vy jste ale vypečenej!" :D ()

Reklama

Reklama