Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Jak jeli k vodě (S01E02)

(epizoda)
  • USA How the Bears Went Swimming
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1965, 12 min

Obsahy(1)

Druhý díl šestidílného seriálu. Medvědi jedou k vodě, a velký medvěd je hodný a udělá ze sebe auto pro malého medvěda. Jenže co všechno to sebou přináší, to by byl malý medvěd radši, aby šli pěšky. Epizoda přesně jako ze života. Kdo má alespoň jednoho sourozence nebo má možnost pozorovat malé děti při jejich hrách, dokáže se vžít do jedné z obou rolí. (grerar)

(více)

Recenze (34)

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No prostě opět klasa díl..Co díl to kvalita a originál. Chudák malej medvěd tolik toužil po koupání, ale vypečené hry staršího, z nichž tato byla ta nejvypečenější mu bohužel moc nepřáli:-( Jéé tadle hra je přece vypečenější než všecky předtím:-) Ano, ano ne! Podívejte se, já si strašně rád hraju, jenže vaše hry jsou vypečené hry, vypečené a basta:-)! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

40% - Tak před deseti lety mi tyto pohádky táta pustil se slovy, že za jeho mladých let byly obrovským hitem. Věřím tomu, ale pro mě příběhy dvou podivných méďů byly utrpení, kterému dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že nevím, jak bych se k tomu stavěl, kdybych to viděl teď... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve se dozvíme, kterak stresová situace může vyvolat agresivní chování u ptáků i hlodavců. Následně nám méďové opět předvedou, že zkušenější udělá z méně znalého truhlíka kdykoliv se mu zamane. Tentokráte je prostší kolega zlákán příslibem, že nebude dopravní prostředek, ale lidi. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak se medvědi vydali k vodě, stejně jak to dělají lidi. Větší medvěd jako obvykle toho malého chudáka vypeče.. :P Asi můj nejoblíbenější díl. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen 4 hlavně proto, že malý medvěd si tu chudinka kvůli vypečenosti většího nesmočí v rybníce ani prst (i když je lidi, což se zdá na první pohled atraktivněji než být auto) a ani v závěru se nedočká sebemenšího zadostiučinění. Celkově je tenhe díl o trochu méně vynalézavý než ostatní. ()

messiah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se že v případě "Pojďte pane, budeme si hrát" nebudu schopen jít u žádného dílu pod pět hvězdiček. Dokonalost, dokonalost. Velkej vykutálenej medvěd šikanuje malýho medvěda kterej si rád hraje - a opět spusta hlášek. "Jo, a já budu zas to něco a vy budete lidi..." "A tak nakoupili žvejkačky, buráky, Kofolu..." A auto si poroučelo a poroučelo a lidi běhaly, obskakovali a starali se. Výbornej díl! ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mě řada "pojďte si hrát" nechytla. Přišla mi podobně hloupá jako "dnešní" teletubbies. Prostá. Do výšin vyhoněná kvalitní reklamou. Vsadím se, kdyby se záměrně necpala do tehdejších kin jako "předfilmy", pravděpodpbně by dnes o tuto sérii málokdo zavadil. ()

Reklama

Reklama