Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Jak šli spát (S01E06)

(epizoda)
  • angličtina How They Went to Bed
všechny plakáty

Jeden z dílů o dvou medvědech z cyklu POJĎTE PANE, BUDEME SI HRÁT.
Medvědi spolu hrají dámu a menší při ní usíná. Aby byl menší vzhůru, tak se pustí do dalších her - na schovávanou, kuželky, hrají si na létající draky. I přes tohle veškeré snažení většího medvěda se chce menšímu stále spát, a tak se oba odeberou k zimnímu spánku. Na jaře se probudí a povídají si, co se jim zdálo. (zdeny99)

(více)

Recenze (34)

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnějších 10 či 15 minut, jaké kdy zachitil filmový pásek. Nejkouzelnější hry, jaké si ti dva kdy vymysleli, a nádherná barvitá lyrika. Jak se Vám spí? Jako v pokojíčku! ()

kykda 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dětské vzpomínky. Když se na to dívám znovu, tak se popadám smíchy. Nejlepší pohádka co je mi známa. ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojarovy medvědi jsou klasika, hodněkrát vysílané a nyní pěkně rekonstruované v dobré kvalitě, potěší pěkné barvy a namluvení Deylem, ale na druhou stranu mi občas už lezly na nervy. Hodnocení: 70 % ()

WDMD 

všechny recenze uživatele

Teprve nedávno jsem si všiml zajímavého detailu - dokud nenasněží, pohybují se medvědi na pozadí "obrazu Joana Miró". ()

kockodlak 

všechny recenze uživatele

"Ať žije jaro! Jaro a hry!" - "A hrajeme na bejka!" - "Ale říká se na býka." - "Na býka Pepíka. Búúú" Aneb dokud se dívám na tyto vypečené pány, dětství a jaro nikdy neskončí. :)) ()

Reklama

Reklama