Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


K princeznám se nečuchá (S01E03)

(epizoda)
  • angličtina Princesses Are Not To Be Sniffed At
všechny plakáty

3. díl z cyklu Pojďte, pane, budeme si hrát. Vše začíná rybářským úspěchem malého medvěda, přičemž druhý medvěd veden touhou získat daný úlovek jen pro sebe, přesvědčí svého druha, že úlovkem není obyčejná ryba, ale zakletá princezna… (Ajay)

Recenze (35)

LeoH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, co je a co není hrdinství, jak se musí na draka a jeho pohůnky (aneb boss čeká vždycky na konci herní úrovně), že důvěřovat kouzelným dědečkům se může tragicky nevyplatit a že vnímání hranic mezi fantazií a realitou je důležité v boji o žvanec i o udržení duševního zdraví. Nejdrsnější, nejemotivnější, nejpoučnější a vůbec po všech stránkách extrémní medvědí příhoda. ()

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy mě řada "pojďte si hrát" nechytla. Přišla mi podobně hloupá jako "dnešní" teletubbies. Prostá. Do výšin vyhoněná kvalitní reklamou. Vsadím se, kdyby se záměrně necpala do tehdejších kin jako "předfilmy", pravděpodpbně by dnes o tuto sérii málokdo zavadil. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný díl vypečených medvědů a také nepochybně Rudolf Deyl ml. se svou skvostnou hlasovou intonací. Tento dnes již historický cyklus předčí jakákoli soudobá animovaná snažení u nás. ()

Valkyria 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj nejoblíbenější díl! Zakletá princezna :D Chudák malinkej! Když s ním ten velkej medvěd pořád "zametá".. :D Je to prostě klasika... a myslím si, že nejen pro děti... když mi je smutno, pustím si to ještě dnes a bavím se! :D ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl si hodně pamatuji, neb tam došlo k úmrtí princezny rybičky a bylo mi malého medvěda líto, ale jinak to není můj šálek kávy tahle Pojarovina. Hodnocení: 70 % ()

Reklama

Reklama