Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Potkali se u Kolína (S01E01)

(epizoda)
  • angličtina How They Met at Kolin

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové jsou plyšové loutky, konkrétně dva mědvědi. Ten větší a chytřejší si říká Velký Medvěd, a ten menší a roztomilejší se jmenuje Malý Medvěd. Vystupují zde i jiné postavičky a všechny mají tu schopnost, že se dokáží proměnit od auta přes semafor až po míč nebo houkací kačenku. Koho že naši dva plyšoví medvědi na cestě potkali? Například ubrečený klobouk, zakletou princeznu, proradného kozla Breburdu a samozřejmě mnoho dalších. (Džejkop)

(více)

Recenze (165)

dormouse 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem už dlouho neviděla, ale patří k tomu málu, co ve mne nechalo z dětství silný dojem a citovou stopu. Na jedné straně jsem ho samotřejmě milovala, na druhé straně jsem strašně trpěla za Malého mevěda, kterého jeho větší kamarád vždycky pořádně trápil. Doufám, že se v nějakém dosud nenatočeném díle stal Malý medvěd asertivním a řekl Velkému medvědovi: Ne, teď bude po mém. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Různé vizuální vychytávky, jako například jsou proměny hlavních hrdinů v prakticky cokoliv, stejně jako dabing Rudolfa Deyla a pár slovních vtípků jsou skutečně úchvatné, nicméně v polovině filmu mě začalo dění na plátně připadat stereotypní a vlastně i bez větší výpovědní hodnoty - ani se vlastně není čemu divit, že mě už v mládí medvídci moc nezaujali. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laureát taky rád... a k tomu ještě nejmazanější kamarád... ;o) . . . Skvělá první >medvědina< pánů Pojara a Štěpánka. První a skvělá - stejně jako všechny ostatní! Kouzelná krása české animátorské školy (a mimo jiné i velmi vydařené >poučné< příběhy), která je i pro svou poetiku nestárnoucí legendou. Navíc (konkrétně pro mne tedy) světlou vzpomínkou na dětství, které co se kulturních hodnot týče, zase v té pozdější normalizaci až tak radostné nebylo... Takže Kopidlno nekopidlno, u Kolína je u Kolína a užívejme tyhle vypečené medvědy na >věčné časy< a kdyby nějaký ty chmury byly, tak pojďte... :-D)))) - - - P.S. Všechny epizody jednoznačně za pět hvězdiček, bez vyjímky... ()

pecicomix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

todle je jednoznačně nejlepší seriál pro malé děti co sem kdy viděl! Ti dva si umějí pohrát tak zábavně, že to i po několikátém sledování baví celou rodinu. a to jak našeho nejmenšího (3) tak i naši babičku (snad si nemyslíte, že řeknu její věk:)) ... prostě todle je krásný !český! komunisty nepoznamený seriál. a o to je pro mně krásnější. ()

Romadoor 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem je nemusel, ale ve svých 25-ti si je pouštím pravidelně - a překvapuje mě jak stále více vidím, že ten malej byl zralej pro malér a velkej ho často tahal z bryndy (a občas ho trošku využil no...). Je to super, ale celkově u mne vede Zahrada svou zasněností...(medvědi jsou chvílemi dost hyperaktivní). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama