Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Potkali se u Kolína (S01E01)

(epizoda)
  • angličtina How They Met at Kolin

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové jsou plyšové loutky, konkrétně dva mědvědi. Ten větší a chytřejší si říká Velký Medvěd, a ten menší a roztomilejší se jmenuje Malý Medvěd. Vystupují zde i jiné postavičky a všechny mají tu schopnost, že se dokáží proměnit od auta přes semafor až po míč nebo houkací kačenku. Koho že naši dva plyšoví medvědi na cestě potkali? Například ubrečený klobouk, zakletou princeznu, proradného kozla Breburdu a samozřejmě mnoho dalších. (Džejkop)

(více)

Recenze (165)

Earl10 

všechny recenze uživatele

Z cyklu Mistři českého animovaného filmu! Abych řekl pravdu, tyhle dvě postavy mě nikdy nebrali, ani když se byl malej. První příběh nedopadl zas tak špatně. Průměrná taškařice, kterou jistě většina dětí ocení. Mně se tenhle způsob animace nikdy moc nelíbil. Kdyby tohle nikdy nevzniklo, tak by se vůbec nic nestalo. Ale na druhou stranu Břetislav Pojar je velmi kvalitní tvůrce, ale tohle jde mimo mě, škoda! [50%] ()

kinderman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialog s trafikantkou, když jsem si kupoval časopis Země pohádek s DVD přílohou Pojďte, pane, budeme si hrát: „Hmm, to je teda drahý. Vše pro děti, že jo.“ „Pro jaké děti? To je pro mě. Na tomhle jsem vyrůstal.“ „A co je to tam za film? Jo, to jsou ty dva medvědi, jak ten větší toho menšího vždycky obalamutí…“ „Správně. To je o mně a o mém bratrovi.“ Samozřejmě, že jsem byl vždycky ten vypečenější… ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem tak nějak čekal více (já vím, rozebírám tady čtrnáctiminutový večerniček). Je to hravé, je to starosvětské, první polovina mne moc nebavila, v druhé jsem měl problém s tím depresivním vyzněním. Velký medvěd Malého využívá a ten si nechá na hlavu srát jen proto, že žádné jiné kamarády nemá. To je příběh pro děti? 70% ()

Romadoor 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem je nemusel, ale ve svých 25-ti si je pouštím pravidelně - a překvapuje mě jak stále více vidím, že ten malej byl zralej pro malér a velkej ho často tahal z bryndy (a občas ho trošku využil no...). Je to super, ale celkově u mne vede Zahrada svou zasněností...(medvědi jsou chvílemi dost hyperaktivní). ()

POMÍK 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejdokonalejší a nejpropracovanější "večerníčkový" skvost. Nemluvě o impozantních hrátkách s cílem rozvíjet dětskou představivost (narozdíl od bezduchých novodobých kousků - viz. Hroši) a také i o perfektně vyobrazené charakterové složce obou hlavních hrdinů, kdy ani jedna postava není bezchybná, tak jak je to v reálném životě. (kulaťák také dokáže nakoupnout nečekaně a zezadu dlouhána a naopak dlouhán, dokáže překonat svoje vypečené choutky a zachovat se jako old shatterhand, suma sumárum - bratrská láska jak má být...) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama