Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (168)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem měl už od dětství pochybnosti o tom, že by se ten malý trouba nechával tak setrvale využívat tím větším manipulativním podrazákem, sobcem a - když nebylo po jeho - sabotérem (v dětství jsem tomu samozřejmě říkal jinak;)), ale co naplat, díly ve kterých táhnou za jeden provaz jsou dokonalé. Pan Pojar svými několika výtvarně svébytnými postupy vytvořil za pomoci hlasů pana Deyla a později pana Filipovského úžasně imaginativní zábavu nejen pro děti. A hudba, samozřejmě hlavně titulková skladba, Wiliama Bukového je nezaměnitelná. Tedy byla, do doby než ji ukořistila nejmenovaná půjčovací - podle způsobu prezentace svých produktů - v podstatě charitativní organizace:P Plnou palbu medvědům dát nemůžu, ale klasika to nepochybně je. 80% ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zlatý fond československého animovaného filmu aneb nezaměnitelná animace pana Břetislava Pojara. Radosti mého dětství... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zasloužená klasika české animace. Pojarovi se až neskutečně krásně podařilo spojit zajímavou a originální vizuální stránku s úžasnou hravostí, nenásilným poučením a přitom udržet kvalitu na takové úrovni, že jak děcko tak i dospělák si v tom najdou to své. Jednotlivé epizody, které v průběhu mnoha let postupně vznikaly, spojuje až neuvěřitelná vyrovnanost, které nijak neuškodila ani pozdější změna vypravěče. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč je to tu teď nově jako celek, když už tu máme jednotlivé díly? Nechápu. Asi proto že to vyšlo nedávno na dvd. Ale i tak, to nic nemění na faktu že se jedná o skutečně geniální a dodnes velmi oblíbený dětský animovaný seriál, navíc se skutečně geniálně namluveným Deylovým komentářem! ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Mohl bych chválit neotřelé a originální animace, legendární znělku, nadčasový humor i fantastický dabing pánů Rudolfa Deyla ml. či Františka Filipovského. Ale to by bylo zbytečné. Já jen napíšu, že na těchto dvou vykutálených medvědech jsem v 80. letech u televize vyrůstal a tak mají vysoké hodnocení jisté. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tomu nepřišla na chuť... ponuré a depresivní. Takový mám dojem z dětství a podle toho hodnotím. Ráda bych si to celé zhlédla znovu a přehodnotila názor, uvidíme. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nepopsatelně odpornej seriál, kterej mi svou antiestetikou způsoboval trauma už v dětství - u některých socíkovských klasik se k nostalgii přemluvit necham, tady ne. Zbytek by docela šel... ()

paascha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má osobní jednička mezi animovanými pohádkami, zcela nedostižně. Neskutečně vtipné triky, které oba medvědi, zvlášť ten vykutálenější,předvádějí, parádní Deyl, nesmrtelné. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potkali se u Kolína zaslouží absolutorium nejen za existenci postaviček medvědů důvěřivého hloupého a velkého vyčůraného, které skvěle dětsky zobrazují základní lidské vlastnosti, ale zejména za vynikající dabing Rudolfa Deyla. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Od školky navždy, v každém věku jinak, ale pokaždé nepřekonatelně. Jak jeli k vodě - totální frustrace, K princeznám se nečuchá - totální schizo, atd. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dítě jsem ty dva chlupáče nesnášel. Křivdy, které byly konány vůči menšímu a milejšímu medvědovi jsem prostě nemohl přenést přes srdce. Teď, když jsem větší, přesto stále dítě, chápu, oč Břetislavu Pojarovi šlo.. zkrátka rozvíjet dětskou fantazii. A to způsobem naprosto dokonalým. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No další parádní večerníček na který nedám dopustit, příběhy medvídků kteří se promění v cokoliv nemělo v mém mládí chybu a ani ted. Dnes jsem si seriál zase nějak extra neužil jako třeba Povídání o pejskovi a kočičce(z nich jsem i po téměř 10 letech nadšenej). Ale jako malej jsem měl jen pár dílů, ted jsem viděl všechny a jsem spokojen. ()

Reklama

Reklama