Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze (169)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Moje máma dělá reklamu, jeho máma dělá reklamu, můj tatínek "muuuf", jeho tatínek "muuuf", můj strejda je "papadadá", jeho strejda "papadadá", má babička, jeho babička, dědečkové mazaní a oba z Kopidlna, to znamená... to znamená... ty Kubo, že my dva jsme asi bráchové! Bráchové! - A to je jedno, ať jsme bráchové, pojďte pane, budeme si hrát! Geniální a nesmrtelné! ()

easaque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nostalgických 5* Dítě se ve mně probudilo a musel jsem doplnit komentář k tomuto večerníčku, u kterého mě překvapilo, že má jen 11 dílů. Tím, že jsem na medvědy, tak není divu, že jsem ho měl v dětství tak rád a zůstalo mi to až dosud. Rozhodně za jeho oblíbeností je i skvělý dabing Františka Filipovského a Rudolfa Deyla. Prostě je to česká klasika, která by snad mohla potěšit i po padesáti letech. Ale to musí posoudit už další generace.... Za mě plný počet hvězd s poděkování Břetislavu Pojarovi za jeho pohádky a krátké filmy. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA nakonec, kvůli zdejšímu novému a omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezkonkurenční záležitost, kde hranice představivosti, animátorské tvůrčí schopnosti, filmařské vynalézavosti a hravosti jednoduše neexistují. Smekám a navždy budu obdivovat dokonalost tohoto perfektního projektu. Nejkrásnější na tom všem je ta odvážnost, kdy (pokud neznáte průběh) nikdy nevíte, co vás čeká za pár okamžiků. Promakané do nejmenšího detailu. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z řady večerníčků  kreslených jedním z našich nejznámějších kreslířů, tentokrát panem . Pro mého tátu jako dítě to byl jeden z nejoblíbenějších hned po večerníčku O vepříku a kůzleti a pro mně z té řady večerníčků vytvořených panem vlastně taky , nedivím se že jej děti milovali, není nic milejšího pro nevinné děti než večerníček plný zvířátek, protože jedině to rozvíjí v dítěti city a podle citů z něho vyroste bud´ hodný nebo zlý člověk. Jen s těmi dialogy mezi medvídky to možná trochu přehnali, v podstatě spolu vedli rozmluvy jako dva dospělí muži a ještě přitom narážely na ženy, no aspoň vím odkud táta pochytil ty chlapské řeči . ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zasloužená klasika české animace. Pojarovi se až neskutečně krásně podařilo spojit zajímavou a originální vizuální stránku s úžasnou hravostí, nenásilným poučením a přitom udržet kvalitu na takové úrovni, že jak děcko tak i dospělák si v tom najdou to své. Jednotlivé epizody, které v průběhu mnoha let postupně vznikaly, spojuje až neuvěřitelná vyrovnanost, které nijak neuškodila ani pozdější změna vypravěče. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Medvídci si vykají a oslovují se pane. Přestože hned v prvním díle dojde k objevu, že jsou bráchové a utvrdí to tyknutím a zvoláním „to znamená ty kubo, že mi dva jsme bráchové“. Přesto si celý seriál dál vykají. (sator)
  • Epizoda obsahuje podprahovou zprávu "Hlasuji pro mír". (davidrohusch)

Reklama

Reklama