Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele swamp k tomuto seriálu (12)

Pojďte pane, budeme si hrát (1965) 

Jako dítě jsem ty dva chlupáče nesnášel. Křivdy, které byly konány vůči menšímu a milejšímu medvědovi jsem prostě nemohl přenést přes srdce. Teď, když jsem větší, přesto stále dítě, chápu, oč Břetislavu Pojarovi šlo.. zkrátka rozvíjet dětskou fantazii. A to způsobem naprosto dokonalým. ()

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

První díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak medvědi zjistí, že jsou vlastně bráchové.. a nečekaně k tomu dojde u Kolína. :) ()

Jak jeli k vodě (1965) (S01E02) 

Druhý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak se medvědi vydali k vodě, stejně jak to dělají lidi. Větší medvěd jako obvykle toho malého chudáka vypeče.. :P Asi můj nejoblíbenější díl. ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

Třetí díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak malý medvěd chytí rybu a velký mu nakuká, že je to zakletá princezna.. ()

Jak jedli vtipnou kaši (1966) (S01E04) 

Čtvrtý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak se malý medvěd rozhodne uvařit vtipnou kaši, aby byl chytřejší. "Enyky, benyky, na holý pupíky, aspoň dvacet.." ()

Držte si klobouk (1966) (S01E05) 

Pátý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak malý medvěd najde vajíčko, ze kterého se vylíhne klobouk.. a jak už se to tak stává - i takový klobouk jednou odejde z domu.. ()

Jak šli spát (1967) (S01E06) 

Šestý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, že každý medvěd potřebuje trochu toho zimního spánku. :) ()

Co to bouchlo? (1970) (S02E01) 

První díl druhé série večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Rudolfa Deyla v dabování nahradil sice výborný František Filipovský, přesto nedosahuje kvality původních dílů. Pojednává o tom, kde žijí mroži a co umí takový Golfský proud.. ()

Psí kusy (1971) (S02E02) 

Druhý díl druhé série večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, že ani medvědi se nenechají napálit podvodným psem. ()

O pardálu, který voněl (1971) (S02E03) 

Třetí díl druhé série večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, že i medvědi se někdy nechají poblouznit - a to i obyčejnou kočkou.. tedy, pardálem. :P ()

A neříkej mi Vašíku (1972) (S02E04) 

Čtvrtý díl druhé série večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, že když se naštve bobr, může přijít potopa. :) ()

Nazdar, kedlubny! (1973) (S02E05) 

Pátý díl druhé série večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak medvědi převezli kozla, který měl zálusk na jejich úrodu karotky a kedluben. ()

Reklama

Reklama