Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný italský policista a anglický detektiv spojí síly, aby dostali podvodníka, který si za oběť vyhlédl slavnou londýnskou pojišťovnu Lloyds. (Netflix)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Squadra antitruffa (Swindle-Podvod) je 3. pokračování z dlouhé 11. dílné série policejních filmů se strážmistrem Nico Giraldim. Tomas Milian se opět předvedl v plné síle a parádě (jeho stylovost a dokonalost byla naprosto úžasná), stejně tak jako jeho vizáž (dlouhé kudrnaté vlasy, jestli vlastní nebo paruka, těžko říct), a jeho nezapomenutelné modráky, ty neměly také chybu. Ale nebyl tu jen osamocený týpek Milian, David Hemmings (pojištovací agent) jako jeho partner mu zdebyl naprosto rovnocený, to v předchozích dvou filmech tak nebylo. Film je akční a zábavný dohromady, příběh je trochu více komlikovaný, než ty dva předchozí, charaktery jsou opravdu perfektně vykreslené a ztvárněné, dialog rovněž zábavný ale i docela hrubý, jen škoda že jsem film viděl a anglickém dabingu, to prostě není ono, není nad originál s titulky. Dlouhá pronásledovací sekvence v ulicích muž proti muži (Milian vs darebák) je krásně akční a napínavá, rozesmát zas jistě dokázala scéna v klubu mezi buzíky a Milianovi skvělé pohybové kreace. Posledních asi nejvíce zábavných cca 20. minut se odehrává v USA resp. v San Francisku (stejná honička lá "BULLIT", úplně na stejných místech, akorát s jinými vozy) a další jiné (výměna prstýnku ve zlatnictví, popsaná stodolarovka-jaká to škoda atd). Příjemný film který si musíte jednoduše užít, v mnoha ohledech lepší než filmy ze Spencerem a Hillem, které jsou všeobecně známé. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nadnesená kriminálka s mrtvolami, honičkami, a mnohým dalším. Milian v nejlepších letech sehrává úlohu lehce "vyčůraného" a odrzlého policisty-vyšetřovatele, klasika... :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Este o trochu lepsie nez Squadra Antiscippo 1976 a Squadra Antifurto. Milian zase na urovni, len Pazzafiniho tu nema, ale pribudol zase herec David Hemmings /slusny reziser Race for the Yankee Zephyr, Hemmingsa ako herca moc nemusim, nevedel hrat/ -potom uz zvysok hercov zase nezname tvare. Nezname pre SK a CZ divaka, podotykam, hlavne mainstreamoveho.  Opat prva polka nic moc, som myslel ze dam 2 spunty, potom sa to ale trochu zlepsilo. Zlepsilo sa tempo, dialogy a pribudlo trochu akcie. Ovsem kulisy boli slabe, miestami az podpriemerne. Skoda no, u poliziotteschi filmov sa da opriet len o komentare Karla Chrochta /tak ja volam Karlosa80/, kvalitni komentatori - mchnk, tron, Pomo ... poliziotteschi prakticky nesleduju. To sa potom komentar tazko zliepa - Liventuru a jeho jedno- dvoj vetne vysteky nepovazujem za plnohodnotneho komentatora . 80 % ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Nyní na Netflixu pod názvem "Hon na podvodníky". O třídu lepší než předchozí dostupný díl Zásahovka. Hemmings v dosud neviděné herecké poloze Miliana výborně doplňuje, ubylo klišé i svedených dívčin, naopak přibylo vtipných, vychytaných a většinou dosud neviděných podvůdků, fint a podrazů. Nový hudební motiv de Angelisů k akčním scénám tentokrát vyloženě sedí. Poslední část filmu se opět odehrává v Americe. Akční scény jsou zde dobře nasnímané i sestříhané, potěšily zejména honička na střechách a autohonička v San Franciscu á la Bulitt. Na rozdíl od "dvojky" si zde Milian po většinu stopáže (prakticky až do odletu do USA) vystačí s jediným, opravdu netradičním "kostýmem". Po tomto pokračování chci určitě vidět ještě obě zbývající (na VOD dostupná). ()

Reklama

Reklama