Reklama

Reklama

Let's Scare Jessica to Death

Trailer

Obsahy(1)

Do komunity mladých lidí přichází na farmu neurotická dívka Jessica, která byla právě propuštěna z ústavu pro duševně choré. Pronásledují ji hrůzostrašné vidiny a po jejím příchodu se začnou dít podivné věci. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Malé překvapení se ukrývalo v tomhle přes čtyřicet let starém balíčku. Nelekejte se jeho povrchové zaprášenosti, vnitřek totiž obsahuje hezkou dávku paranoidní atmosféry. Ta, i přes skoro hlemýždí tempo, dokáže místy vyvolat slušné mrazení, jemuž můžete poděkovat podivné syntezátorové hudbě, doplněné o nepříjemné zvuky různého klepání a pískání. Navíc, hlavní hrdinka má vskutku jedinečného, až drogově opojného výrazu. Let´s Scare Jessica to Death je zkrátka zajímavým příspěvkem do upírského subžánru. Jen uchopeným jinak, než by divák čekal. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mluví-li někteří CSFD uživatelé v souvislosti s nějakým snímkem o nudě, tak mi zkušenost říká, že je poměrně dost pravděpodobné (alespoň v případě starších hororů), že se budu nudit také. Tentokrát to kupodivu neplatilo, protože ačkoli má film opravdu vražedně pomalé tempo, zhulenecký výkon paní Lampertové mě nepřestával bavit. Není to žádná excelentní podívaná (možná bych ani nemluvil o hororu), ale má to takovou poměrně originální atmosféru, že nic nezkazíte, pokud tomu hoďku a půl obětujete. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jessica je zajímavá tím, že střídá několik žánrů a z paranoidního příběhu o labilní hrdince, kterou pronásledují vidiny a slyšiny a neví, jestli jí hrabe, nebo opravdu viděla, co viděla, přechází do duchařiny (aspoň na mě tak většina filmu působila) a ve finále do upířiny. Je to pomalejší, ale má to dobovou i podivnou atmosféru, k níž přispívá ujetá hudba i obě herečky. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Veľmi zručná réžia. Skutočne pomalé budovanie atmosféry s výborným finále ma bavilo. Čo ma nebavilo boli hlavne herecké výkony, ktorým dominovala úplne iritujúca Zohra Lampert. Neznáma klasika v ktorej sa pohybuje niečo medzi upírom (bol aj pomenovaný vo filme ako upír ale slnečné lúče ho nezastavujú) a zombie (k čomu by som sa skôr prikláňal, ale nie flesh-eaters ale skôr tí klasický voodoo). Ak sa vyzbrojíte hutnou dávkou trpezlivosti tak si môžte vychutnať pomerne zaujímavý a neznámy horor (z ktorého v dnešnej dobe ten strach až nejde) . ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Zajimava, neznama upirina, ktera stavi na dusive letni atmosfere a stupnovani neklidu, ktery se z postav postupne prenasi i na divaka. Ne kazdemu asi sedne pomale tempo a styl (ostatne neocekavam, ze by to krom mne v nejblizsich letech tady jeste nekdo jinej videl) , kterym je cely ten upirsky problem pojaty, ale ja si to vylozene uzival. je to jen takovy maly film, s dobrymi az vybornymi herci a nekolika zajimavymi napady, ale rozhodne stoji za pozornost. Dnes uz se takove horrory prakticky netoci. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama