Reklama

Reklama

L'assassino è costretto ad uccidere ancora

  • USA The Killer Must Strike Again (více)
Trailer

Obsahy(1)

Giorgio neskonale touží získat celý majetek své bohaté ženy Nory. Neváhá proto udělat dohodu se sériovým vrahem, která vyústí zabitím jeho manželky. Naneštěstí je vrahovo auto s Nořinou mrtvolou v kufru ukradeno mladým párem, který dychtí po vzrušení. Nelítostný vrah se postará o to, aby si mladý pár tuto adrenalinovou noc pořádně užil. (Chatterer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně by se mohlo jevit jako přitažené za vlasy, že by bylo možné najít ukradený automobil takhle snadno, ale ve filmu to celkem funguje. Navíc funguje i ono temné pozadí, kdy celou dobu čekáte, jestli bude skutečný vrah odhalen a jestli dojde manžílek spravedlnosti. „L'assassino è costretto ad uccidere ancora“ není výjimečný italský thriller, ale stále je to výborný film, který má dobrou atmosféru, jež vás může pohltit. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

FIlm, který se vás bude snažit přesvědčit, že není nic jednoduššího, než vypátrat člověka, jenž vám ukradl auto. Jinak je to velice slušně zpracovaný thriller s nadprůměrnými hereckými výkony (hlavně vrah je bezvadnej), ale na můj vkus se tam příliš dlouho nic neděje (a když se něco dít začne, tak to za chvili skončí). Z gialla si to však bere pouze velmi málo. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Giallem jen lehce provoněný thriller vystrkuje růžky prakticky jen v jedné napínavější dvacetiminutovce. S vražedníkem se seznamujeme velmi záhy, ale jeho skutečná identita a motivace přesto zůstávají nikdy nevysvětlenou záhadou. A je to právě jeho postava, která drží Cozziho výtvor alespoň na hranici slušného průměru. Chybí atmosféra, spád i krev. Příběh líně a nudně plyne až do oněch zapamatováníhodných dvaceti minut, kdy konečně dostává prostor adrenalin, rudá tekutina a dojde i na kozy. Za povšimnutí pak stojí prostřihy mezi sexuálním laškováním s frivolní blondýnkou v autě a znásilněním panny. Až odpudivě vzrušující zážitek a i za něj tři hvězdy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobré gaillo(nebo spíše krimi), ale trochu mě zklamalo hodnocení tady i na imdb. Právě to ukázalo vesele hezké vysoké hodnocení, a když jsem se na flilm nachystal tak mě trochu zklamal. Za den kdy jsem zkoukl tenhle snímek jsem zkoukl ještě Solange a House with laughing window, a bohužel musím konstatovat, že i když jsem se na něj těšil nejvíce tak mě asi i nejvíce zklamal. Nicméně Hilton je skvělý, nečekal jsem že budu mít po ne moc povedeném přestavení ve Večeři s upírem, ale nakonec se docela vytáhl. Jediné co film sráží tak trochu na kolena je vrah kterýho známe téměř z poloviny snímku, a navíc se mi zdálo že strašně moc málo vraždí i na giallo i na krimi. Nejlepší je film zkouknout ještě než o něm cokoliv uslyšíte, protože pak můžete být stejně jako já poměrně zklamáni. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Killer must strike again je lehce naprůměrné giallo, které je ale velice blízké spíše thrilleru. Film má ovšem geniální začátek a hned úvodní titulky se skvělou hudbou navodí perfektní zneklidňující atmosféru. Ta pokračuje seznámením s vrahem (perfektně vybraný Antonie Saint-John) a jeho vtažením do děje. Do této doby je vše perfektní. Jakmile se, ale na scénu dostane milenecká dvojice, film začne neuvěřitelně nudit. Ten už pak nevzkřísí ani finále v opuštěním domě (bohužel bez gore-efektů a s velice slabým vyústěním). I přes to všechno ve mě film, díky začátku a jiným drobnostem (v žánru gialla-žlutý byt hlavního antihrdiny):-)), zanechal dobrý dojem. Za 3*. ()

Reklama

Reklama