Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf kampaně kongresmana Sinclaira Miles objednává u teroristů únos kongresmanovy manželky a dcery. Druhý den se schází starosta města a kongresman Sinclair v luxusním hotelu Les Plages Sinclair tu chce zahájit svou kampaň za zvolení guvernérem. Doprovází ho manželka Susan, jeho třináctiletá dcera z prvního manželství Justine a jeho asistentka Ricki. Ve chvíli, kdy kongresman pronáší slavnostní projev, dostává ochranka zprávu, že se v budově něco děje. Všechny tři ženy, které na Sinclaira čekaly v jeho pokoji, jsou teroristou Flynnem zajaty jako rukojmí. Flyn je o to nebezpečnější, když zjistí, že peníze, které proradný šéf kampaně teroristům odevzdal, jsou falešné (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

andy60 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem nevěděl, jestli je to myšleno vážně. Nejen, že oba únosci působí strašně amatérsky, on tak působí celý film. Jenom jsem se utvrdil v tom, že v čem hraje Reynolds, to nikdy za moc nestojí (nechápu, čím si zasloužil svoji popularitu) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva únosci (jeden retardovaný s nízkou inteligencí a jeden co ze sebe dělá Ramba) unesou 3 lidi a chtějí peníze + rozhovor s Larry Kingem. Potom co první vyjednávač zmizí je do akce poslán Burt Reynolds aby se je pokusil osvobodit. Béčkový film ale dívat se na to dá místy je to dokonce i sranda. ()

Reklama

Reklama