Reklama

Reklama

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Žena posadnutá mužom, rozhodnutá ho získať akýmkoľvek úskokom. Klasika v opačnom garde. Aj ženy dokážu byť zlé a zákerné. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Roop (S. Khan) a jeho otec Shambunath (A. Kher) jsou dvojice hudebníků z Rádžasthánu. Jednoho dne Shambunath vážně onemocní a je mu doporučena léčba v Bombaji. Zprvu odmítá, ale na naléhání svého syna souhlasí a společně odjíždí vstříc ruchu velkoměsta. Zatímco je v nemocnici, se Roop seznámí se dvěma ženami. První z nich je Reshma (R. Krishnan), rozmazlená sestra majitele sítě luxusních hotelů Ajaye (N. Shah), která se do Roopa a jeho zpěvu fanaticky zamiluje a zatouží ho „vlastnit“. Její všehoschopný bratr je na ni velmi upnutý a plní jí každé přání. Proto Roopa najme jako zpěváka pro svůj hotel, aby mu posedlá Reshma mohla být stále nablízku. Ihned po tomto osudovém setkání ho čeká další, tentokráte s Poojou (P. Bhatt). Ta ho strhne ze silnice těsně před přímou srážkou s projíždějícím autem a zachrání ho tak od neblahých následků. Roopa ihned očaruje a zamiluje se do ní. Dostává se tak do vážných problémů. Je milován dívkou, díky níž má dobře placenou práci, kterou potřebuje, aby mohl zaplatit otcovu léčbu. Ta ho ovšem chce pouze pro sebe a je proto schopna prostřednictvím bratra udělat cokoliv. Na druhé straně stojí jeho skutečná láska k Pooje, která se do něj rovněž zamilovala. Schyluje se tak nevyhnutelně k tragédii..... Kdo viděl dle mého určitě kvalitnější film Darr, tak si dozajista dokáže vychutnat ty krásné kontrasty a obrácení rolí SRK. Ale nebojte, dojde i na oblíbenou samořežbu a vyhrocené šílenství, zde soustředěné až na závěrečnou konfrontaci. Přesně v takových rolích mám SRK nejraději a jen doufám, že ho ještě v nějaké novince uvidím. Snad to bude silná klasika bez podivných experimentů či slepenců, které mi poslední roky moc velkou radost neudělaly. A. Kher a N. Shah jako vždy výborní. Musím přiznat, že k N. Shahovi mám stále malý odstup, ale herec je to naprosto špičkový. O tom není pochyb a každá jeho role mi dává za pravdu. P. Bhatt jsem viděl teprve ve druhém filmu, takže nemohu příliš soudit. Nedá se říci, že jsem z ní vyloženě u vytržení, ale rozhodně mi nijak nevadí. Hudba je výborná. Léta devadesátá..., je potřeba k tomu psát více? V hodnocení jsem měl po celou dobu připraveny čtyři hvězdy. Nic mě vyloženě nepřekvapilo, a ani nezklamalo. Dostal jsem příjemný, i když ne tolik propracovaný a hutný příběh s parádní hudbou a obsazením. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Vzacne spojeni loleznosti (SRKuv estradni folkovy kostymek je A+, stejne jako cely jeho vystup a la naivni rajastansky venkovan) a rozmachle dramaticnosti - uz jen kvuli zaverecnemu souboji Naseera a SRKa na peste, pistole i sadry pres strechy vsech Naseerovych penthousu stoji za podivani. A musim teda ocenit Ramyu Krishnu, takovou femme fatale clovek jen tak nevidi. ()

Reklama

Reklama