Reklama

Reklama

Co pro tebe znamenám

(festivalový název)
  • Indie Hum Aapke Hain Koun...! (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Neuvěřitelně úspěšný rodinný film s chytlavými písněmi vypráví o šťastném vztahu Rajeshe a Pooji, na jejichž svatbě se potkají i jejich mladší sourozenci Prem a Nisha, kteří se do sebe také zamilují. Vše vypadá idylicky až do chvíle, kdy těhotná Pooja umírá. Dle indické tradice má Rajeshovi nahradit jeho ženu její mladší sestra Nisha. Rajesh však netuší o jejím vztahu k jeho mladšímu bratrovi. Nisha s Premem se rozhodnou o svém citu mlčet, aby neporušili tradici, ale jejich srdce krvácejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film je až přeplněný písničkami. O komedii se to snaží sice urputně, ale křečovitě. Ono prostě komedii bez vtipu natočit nejde, ať se tvůrci snaží sebevíce a herci přehrávají až do nebes (a přehrávají tedy dost). Jinak je to stařina o páru, který se pořád špičkuje, aby si v závěru vyznal lásku. A v tom závěru je na diváka připravená past v podobě nečekaného zlomu, který se do atmosféry filmu vůbec nehodí. Buď měl přijít mnohem dřív nebo vůbec a ne deset minut před koncem. Doporučuji jen oddaným bollywoodomilům, případně skalním fanouškům některého z herců. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Klasika, citovo vyhrotená s prílišným dbaním na tradície, nepochopiteľným popieraním citov a obetovaním sa. Ako väčšina Salmanových filmov plné piesní, tancov a farbičiek. Krásne. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Treba vidieť už len z toho dôvodu, že tento film bol akýmsi milníkom vo svete Bollywoodu. Vyše troch hodín sledujete vysmiatych ľudí v prepychových domoch, ako si navzájom vyjadrujú lásku a všetko je perfektné. Teda až kým nepríde potrebný zvrat 15 minút pred koncom :P Odporúčam nadabovanú telugskú verziu, aspoň nebudete musieť počúvať Latu Mangeshkar - svojho času veľmi dobrá speváčka, ale okolo roku 1990 už stratila svoj sladký hlas a počúvať ju v 14 (!!!!) pesníčkach bol úmor :( ()

Reklama

Reklama