Reklama

Reklama

Den poté

  • USA The Day After Tomorrow (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Den nezávislosti přichází film plný napětí, akce a ohromujících speciálních efektů. Globální oteplování zapříčiní počátek nové doby ledové, tornáda srovnají se zemí Los Angeles, přílivová vlna zaplaví New York City a celá severní polokoule zmrzne. Klimatolog Jack Hall (Dennis Quaid) musí projít rostoucí superbouří, aby zachránil svého syna (Jake Gyllenhaal), tváří v tvář mocnému nepříteli, s jakým se ještě nesetkal, matce přírodě! (Magic Box)

(více)

Diskuze

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

marlboro

tiez som rozmyslal, ze na konci vsetci spali a v krbe veselo horelo velkymi plamenmi, ze ci by tie knihy vydrzail naozaj tak dlho horiet. Ked doniesol tu stolicku, v prvom momente mi napadlo, ze ju chce prilozit. Inak ten zaverecny ohen v krbe ma prekvapil aj preto, ze podla vsetkeho hore nebolo vidno ziaden dym, ale komin evidentne fungoval, hm.

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Už to tady párkát bylo, ale hlava mi to taky nebere proč netopili dřevem, když ho bylo všude tři prdele. Knihy mají prd vyhřevnost jen hulí a málo hoří, o popelu ani nemluvím kolikrát by ten krb museli vybrat. A v dnešní době plastové by se dalo topit vším kolem sebe kord v tak velký knihovně. No scénář psal někdo, kdo má ústřední topení nebo v krbu žárovku..

na příspěvěk reagoval stanod

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Skvělé efekty.Katastrofické filmy se mi lbí a tohle je opvedený film.Obsazení se mi taky líbilo a celkově celý film taky.

na příspěvěk reagoval stanod

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

Frgi : Výborný námět, který ještě nikdo nidky nevymyslel ? Vždyť je to klasika po stopadesátéprvní... Borec, který tuší katastrofu, ale nikdo mu nevěří -> katastrofa se stane -> borec se snaží pomáhat a je tak oddělen od rodiny-> stále mu nikdo nevěří a nejlépe nějaký politik ho setře ->spoustu lidí zařve -> borec překoná strašlivé útrapy, ale shledá se s rodinou, případně ji i zachrání -> Všichni jsou happy a borec je konečně brán vážně. Pořád to samé, je jedno jestli jde o tornádo, povodeň, požár, zemětřesení...

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

:D hlavní hrdinovia filmu, ktorým boli zamietnuté roly práve prehovorili :D

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

cony: A proti promrznutí je nejlepší zavřít se ve velké místnosti v knihovně a topit knihama, když jsou všude kolem židle a nábytek... velice vtipný film

cony

cony (hodnocení, recenze)

Celý New York pod vodou, LA zničeno tornády a oni v rádiu prohlásí, že snad v nějakým domě zahynulo 8, ano osm lidí. A takhle je to celý film, klišé vedle klišé. A to že je na opuštěné lodi zavřená místnost s léky zevnitř a klíč je v zámku ani nekomentuju.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

scenky ake tu film ponuka by som si mohol naplno uzit v kine.... pekna podivana, zaujalo ma to, skoda len, ze to vsetko islo na ukor moznosti zoznamit sa s hl. hrdinami vela hlbsie, takto empatia nebola az na takej vysokej urovni.... 4*

Ryan97

Ryan97 (hodnocení, recenze)

Asi nejserióznější(nikoli nejlepší) Emmerichův film .. ;-))

X_chatman

X_chatman (hodnocení, recenze)

Velké náklady Dnu poté rozhodně stály zato. Dechberoucí efekty, výborná hudba a zajímavá teorie budoucnosti naší planety mě celkem zaujala. Dostatek akčních scén dodal filmu i trochu napětí. Stylová hudba výborně podkreslující děj, jen občas trochu přehnané hrdinství, ale koukatelné to bylo. 65%

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tento film mě velmi mile překvapil, protože jak sem šel na něho do kina tak mi jeden známý řekl že je to nic moc takže sem se bát že se budu nudit, ale nestalo se je velice zajímavý titul, který mě dost oslovil. dobrá práce!

epicride

epicride (hodnocení, recenze)

film mě zklamal.. čekal jsem, že to bude něco lepšího.. Začátek byl pěkný, efekty také, ale děj prostě nějak nedával smysl. Lovestory zapletená do dramatu celého světa je sice pěkná, ale dle mého názoru se příliš nepovedlo vmísit ji do děje a do nádechu dramatu.... Film "srovnatelný" s filmem Pod Bodem Mrazu (2005) ... bohužel. 3***

Heretic

Heretic (hodnocení, recenze)

Pardon, na tenhle film mám bohužel moc vysoké vzdělání... a taky čtu Kinga, tak vím jak má správná katastrofa vypadat. 40 a méně procent, dle toho jak se těšíte.

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

nikdo nechápe, o co v tomtu filmu Emmerichovi šlo. Čest výnimkám. Ale ono jim to dojde. Jenom dál ničme přírodu. Ona se vzpamatovat nejak musí. A brání se. Čím dál, tím více.

caga82

caga82 (hodnocení, recenze)

Tak tento film ma cez dve hod. Asi po 20 minutach som vedel ako to skonci a aj preto bolo pre mna utrpenim ho dopozerat do konca. Prekvapenie sa nekonalo a ja vlastne ani neviem preco som som si cezen nezdriemol .

Cverna

Cverna (hodnocení, recenze)

celkem pěkný film a rád se na něj kouknu znavu... jenom mi vysvětlete jednu věc: proč pálili jen knihy když měli plný barák dřevěného nábytku???

budvarek

budvarek (hodnocení, recenze)

Hezky se na to kouká, ledová a vodní pohroma vypadá uchvatně a velice přirozeně. Jinak co se týče skladby, tak nic moc, strašně předvídatelný děj. Místy až příliš pomalé tempo. Ale jak již jsem psal na začátku, vizuelně to vypadá skvěle. ***

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Videl jsem jen jednou az do konce,ale zase jen USA zachrani celej svet.Ty dve hvezdicky davam za efekty...a vypravu.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tohle je nejhorší emerichův film. Měl by se držet svého tématu. Tj sci-fi, mimozemštaně, příšery, akce, sranda, praštěné teorie. Ty katastrofické mu moc nejdou. Byla to nuda :-(

Phietros

Phietros (hodnocení, recenze)

Naprostá senzace!!! Emmerich zabodoval a u mě na plné čáře! Dokonalé triky, skvělý děj...co víc dodat? Jen že to mohlo být delší.....

Frgi

Frgi (hodnocení, recenze)

Toto je můj nejoblíbenější katastrofickej film, škoda, že má jen 62 %, měl by mít aspoň 80 %. Má výborný námět, který ještě nikdy nikdo předtím nevymyslel, efekty jsou úžasné! Prostě se mi ten film moc film, nejlepší Emmerichův film!

Jirkaxmanx

Jirkaxmanx (hodnocení, recenze)

Asi u vás nikoho nenapadne, že Roland Emmerich jen ukázal jak to bude vypadat až doba ledový znovu příjde a že to bude do 50 let.

 (hodnocení, recenze)

krome tech efektu to byla klasicka americka P*******A

fujarik

fujarik (hodnocení, recenze)

Od tohoto filmu jsem ani tolik neočekával, a vida. Již chvíli po začátku filmu vám začne běhat mráz po zádech a uvidíte sami proč. Nejlepší je tento film sledovat, když je u vás venku zima -40. Tento film doporučuji všem milovníkům katastrofických filmů, budete potěšeni.

thunnus

thunnus (hodnocení, recenze)

Dávám čtyři hvězdičky, i když je to spíš tři a jedna za vizuální stránku. Ve srovnání s Dnem Nezávislosti a hlavně Godzillou ale rozhodně kvalitativní posun nahoru. Doufám, že Emmerich začne točit víc inteligentnějších filmů, aspoň jako tohle.

Související novinky

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama