Reklama

Reklama

Démonické zvuky silne pripomínajúce prasacie chrochtanie a hektolitre zvratkov nie náhodou budiacich dojem hrachovej polievky sú jednoznačným dôkazom toho, že Nancy Agletovú (Linda Blair) po viac ako dvadsiatich rokoch opäť posadol diabol! Toho ju vtedy zbavil kňaz menom Jebedaiah Mayii (Leslie Nielsen). Dnes by mal slávny exorcista opäť zasiahnuť – no jemu sa fakt strašne nechce! Cíti sa tak akosi slabo a znechutene a na žiadne náročné vyháňanie diabla z kohokoľvek skrátka nemá ani najmenšiu chuť... Nanešťastie ale svoju životnú šancu zavetrí skorumpovaný televízny producent Ernest Weller (Ned Beatty) a rozhodne sa exorcizmus priniesť v na svoje televíznej stanici v priamom prenose! S diablom sa však neradno zahrávať, hoc i v televíznej šou, o čom sa zakrátko presvedčia (nielen) šokovaní diváci... (TV Markíza)

(více)

Recenze (71)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé asi ve 13 letech a bylo to fajn sice si pamatuju jak jsem se nudil, ale taky jsem se občas bavil. V dnešní době můžu říct že ten film je strašnej. Je sice fajn že tu je můj oblíbenej Nielsen a i Blair, ale bohužel film je dost často prostě stupidní a nevtipný. Je tu sice pár humornejch scén jako třeba scéna s televizí a otočení hlavy, ale celkově je film spíše snůška pokusů o humor. A ten nezabírá. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Film není nějak extra vtipný, a taky si nemyslím, že je úplně vhodné tvořit až natolik černý humor do komedie. Jelikož Vymítač ďábla byla realita a ne fikce. Chtěl bych vidět reakci lidí, kterým se příběh z Vymítače ďábla opravdu stal. Asi by se tolik nesmáli. Ale jinak Leslie Nielsen je fajn, a celkově to není špatné. Jenom ten humor. Nebylo to extra vtipné. Nic co bych musel vidět vícekrát. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Esence trapnosti a infantilních rádoby vtipů vyšroubovaná až do naprostého extrému ubohosti. Například Scary Movie scény z Exorcisty taky paroduje, ovšem vtipně a dalo se jim od srdce zasmát. U Bláznivého Leslie Nielsena jsem se střídavě nudila, nasírala nebo mě fackovala hanba. Jednu hvězdu dávám za odvahu Lindy Blair, že do takové slaboduché parodie vůbec vlezla. Měla to zapotřebí? Ne! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Leslieho Nielsena velmi rád, ale jak poznamenal eraserhead666, tak když se nebaví herec, nebude se bavit ani divák, což v tomhle filmu platí dokonale. Jednotlivé scény, které zde jsou, prostě nejsou zábavné, divák se bude cítit trapně už jen proto, že musíte něco takového vůbec sledovat. Jako parodie na "Vymítače ďábla" je to smutné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem se snad ani jednou nezasmal. Coz je u zanru parodie docela slusnej problem, jenze i kdyz sem se nejak nenasmal, nemuzu rict, ze bych se nudil. Vtipu tu sice moc neni, ale par docela ujde, Leslie Nielsen se vetsinou jen ztrapnuje a blbe tvari, takze potesi jen Linda Blair, ktera vypada podobne jako v puvodnim Exorcistovi a diky ni pusobi nektery sceny trochu hororove. Takovej Leslieho slabsi prumer. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama