Reklama

Reklama

Čelisti smrti

  • USA Swim
Trailer

Obsahy(1)

Samsonovi jezdí každé léto do domu na pláži. Tento zvyk už trvá dlouhá léta a tak vědí, že i když je jim tam dobře, pronajímatel pan Hamilton se o dům nestará tak, jak by měl. Otec Hudson Samson nabádá svou ženu Lacey, aby s ním promluvila. Nechce totiž zase řešit protékající potrubí. Hudson kvůli špatnému počasí nemůže za rodinou, která se vydala autem, letět letadlem a tak volá, že se o pár hodin opozdí. Pronajme si auto, protože nechce čekat až se počasí umoudří. Lacey podle instrukcí volá pana Hamiltona, který ji uklidní tvrzením, že je vše v naprostém pořádku, protože požádal údržbáře Rowana, aby se o to postaral. Lacey s dětmi Charlotte a Tuckerem a otcem Noahem pokračují v cestě. Netuší, že ráj, do kterého se vydali, se pomalu, ale jistě začíná proměňovat v peklo. Prší a vody je stále více a více. A aby toho nebylo málo, blízko domu se objevuje žralok, který nemilosrdně napadne pana Hamiltona a zabije ho. Když Lacey s dětmi a otcem dorazí, ke své nelibosti zjistí, že pan Hamilton jim tak úplně neříkal pravdu. Trubky stále protékají a tak Lacey volá Rowana, který jí poví, že pan Hamilton mu žádnou práci nezadal, ale nechá se přemluvit a přijede, aby provedl opravy. Tucker mezitím kontaktuje svou prázdninovou kamarádku Becky Randolphovou, dceru policisty, a společně se jdou koupat. Počasí je stále horší a horší a mladí lidé netuší, že ve vodě se skrývá nebezpečí. Žralok, který již usmrtil pana Hamiltona, napadne i Becky. Ta má štěstí v neštěstí. Je zraněná, ale živá. Lacey se snaží zavolat záchranku, ale kvůli bouřce nefungují telefony.  Rozhodne, že všichni odjedou společně do nemocnice, aby se tam o Becky postarali. Bohužel na jejich vůz spadne sloup elektrického vedení a rodina nemá jak odjet. Vrací se tedy zpět do domu a doufají, že se jim podaří navázat spojení se záchranáři. Situace se stále zhoršuje. Rowan, který se v nejnižším podlaží domu snaží opravit potrubí, se stane obětí neštěstí. Velká vlna prorazí díru do zdi a tou do domu připluje i agresivní žralok. I když se Rowan snaží ubránit, proti mořskému predátorovi nemá šanci. A voda stále stoupá. Už je v prvním patře a rodina se snaží uniknout výše. Bohužel s přitékající vodou, připluje i žralok. Souboj s ním prohrává Laceyin otec Noah. Ostatní se dostávají zase o patro výše a na chvilku se jim podaří pomocí chytrých hodinek kontaktovat záchranáře. Spojení se však přeruší. Mezitím se už blíží otec rodiny Hudson, ale policisté ho k pláži nepustí. Tvrdí mu, že tam nikdo není a oblast je kvůli hurikánu uzavřená. Hudson ví, že jeho rodina nebyla evakuovaná a hodlá jim pomoci... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to Asylum a natočil to chlápek co natočil třeba Atlantic Rim 2 (Asylumácká verze Pacific Rimu 2) nebo Shark Season tak, že to brát s hodně velkou rezervou. Už synopse je debilní a bude hůře  rodina jede na pobyt někde v baráku v době kdy tam míří hurikán (to byly tak debilní a nezjistily si to hlavně, že poslouchají zprávy pořád) tak tam dojedou a zjistí, že se jim zaplavuje ten barák jelikož jeden opravář se na vše vysral   do toho  tam na ně útočí žralok. Rodina je debilní a  scénář je ještě horší jejich děda sotva chodí , ale dokáže na udici udržet rozzuřeného žraloka.  V autě jich málem zabije kus elektrického sloupu, ale ten děda je klidný jak kdyby to byl všední den a nic se nestalo. Opravář jim opravuje  prasklé trubky ačkoliv mu oni říkají, že odjíždějí a nemusí to dělat navíc na to, že je opravář tak tam dá jen kus  dřeva a odchází to si to mohly rovnou opravit sami to, že se proti žralokovi schovává pod kusem dřeva radši neřeším. 20 procent za námět   a tu dceru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodinná dovolenka vo vysnívanom rezorte nedopadne podľa predstáv potom čo sa v mori objaví krvilačný žralok...2 upozornenia - 1. The Asylum present pod taktovkou Jareda Cohna, čo už samo o sebe je výstrahou aby už aj laik mal zbystriť svoju pozornosť. Jeden z dvorných režisérov tohto štúdia produkuje jeden výplach za druhým a svojumu menu nezostal nič dlžný ani tentokrát ale 2. rozhodne natočil aj horšie filmy. Inšpirovaný relatívnym úspechom žraločích hororov v poslednom čase aj on opäť vsadil na túto kartu, opäť pomerne neuúspešne, ale Asylum aj režisér ponúkli rozhodne aj horšie filmy. Na ImDb aktuálne 3,0/10, nepredpokladám že sa film na našej databáze vyhrabe z čiernych čísiel, ak bude maž vôbec desať hodnotení, ale určite niesom jediný človek so záľubou v žraločích hororoch a aj keď často končíme sklamaný, aj tak sa k nim vrátime. Pre bežného diváka, ktorý si chce čas od času pozrieť dobrý film strata času. ()

Reklama

Galerie (64)

Reklama

Reklama