Reklama

Reklama

Kylie Minogue: Golden Tour Live

(koncert)
  • Německo Kylie Minogue: Golden Tour Live (více)
Hudební
Velká Británie, 2019, 118 min

Režie:

Blue Leach

Hrají:

Kylie Minogue

VOD (1)

Obsahy(1)

Úchvatný koncert australské popové ikony ve vrcholné formě... Australská zpěvačka Kylie Minogue na podzim roku 2018 vyrazila na turné s novým albem "Golden!, které vydala téhož roku. První část se odehrála na evropských pódiích, ta druhá obsáhla na jaře 2019 sedm vystoupení v Austrálii. Z úvodních koncertů na Britských ostrovech vznikl obrazový záznam, který představuje hudební divu v nejlepší formě. Fanoušci si mohli užít nejen hity z posledního alba, včetně titulní písně "Golden", hitů "Dancing", "Shelby 68" nebo country-popové "Stop Me from Falling", ale také největší hity dlouholeté kariéry Kylie Minogue. Písně jako "Better the Devil You Know", "Especially for You", "Where the Wild Roses Grow" nebo "Spinning Around" zpívali se zpěvačkou tisíce příznivců. Celá show běžela ve skvělém tempu a byla vřele přijata nejen diváky, ale i kritiky. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že Kylie je moja detská láska ešte zo základky, keď začínala. No už to nie je ten maznavý detský hlások a aj vyzerá celkom ináč, nie staršie, ale trochu inak ako v mladosti. Koncert to nie je zlý, ani falošne zaspievaný, ale je to viac vizuálny ako hudobný zážitok. A tak som si najviac užil tie detské hity ako Loco-Motion alebo Especially for You, škoda že sa I should Be So Lucky nezmestilo. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

V titulcích pořadu uvedeno: český i originální název Golden; režie Blue Leach, Rob Sinclair; pódiová režie Kylie Minogue, Rob Sinclair. ()

Reklama

Micione 

všechny recenze uživatele

Aranžmá, výzor ....  aneb  jak kdysi  trefně  podotkl  Karel Gott: "Je slavná, k nohám jí sály padají... Že nemá žádný hlas ? Nač taky, prosím vás, když zvukař zázrak udělá..." Něco tak  ubohého  v Česku  vysíláno dokonce  na  ČT Art! :)) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na koncertě Kylie Minoque jsem byl v přažské O2 aréně a na festivalu Opener v polské Gdyni, kde byla hlavní hvězdou druhého dne. Tento koncert je ke shlédnutí na České televizi Artu  https://www.ceskatelevize.cz/porady/13518496675-kylie-minogue-golden-tour-live/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kylie to podala teplým kovbojským štýlom, veď ona teplo rada. Ale pardon. Vyzerala unavene a polovicu každej pesničky bol playback. Vlastne chvalabohu, lebo jej prirodzený hlas nemá ani výšky ani tóninu. Neviem, koľko si pýtala za koncert, ale už na to nemá. U nás by spievala už len maximálne v kaviarni Slávia. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama