Reklama

Reklama

Vaření se Soukupem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2021, 45 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nejlepší recepty Jaromíra Soukupa pro snadné, zdravé a chutné vaření. (TV Barrandov)

Recenze (42)

crackonosh

všechny recenze uživatele

Podle mě je Soukup génius. Viděl jsem z toho jenom kousek, ale chlapec základy zná, takže ví, jak udělat klasické ragú. Co mi přijde ale úplně boží, je naprostá absence scénářů na TV Barrandov. Jaromír prostě v průběhu pořadu zjistí, že nestihne udělat lasagne, tak si je holt uděláme příště, třeba za měsíc. Frajer. Po tom jeho spektáklu s názvem Premiér, kde kameraman strká herce do záběru nebo Jaromír spílá štábu „neblbni, ještě točíme“, když mu tam ve scénce kdosi sklízí ze stolu, je tohle další perla naší nejlepší televize. Žádné scénáře, náhodné stopáže, všechno na první dobrou, ale hlavně — hlavně Jaromír Soukup v každém pořadu! ♥ ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Babica s Hruškou mají zdatnou konkurenci v tom, kdo je největším hňupem na obrazovce…Soukup už má vážně dost, se mu divím, že má tohle za potřebí. Ale tak kdo si o sobě moc myslí…Jsem zas takhle jednou zapnul televizi, přepínám mezi tunou nudného programu napříč všemi kanály a ejhle Jarouš v kuchyňské zástěře – no nestačil jsem zírat. Mohl jít vařit do kantýny v poslanecké sněmovně, třeba by se to tam alespoň částečně obměnilo, po pozření jeho specialit… ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Tak já pána Soukupa taky nemám ráda, aby bylo jasno.  Ale dívám se na to jako naprosto dokonalá kuchařka. A pan Soukup vaří dobře. Dokonce tomu i rozumí. Párkrát jsem se ho snažila nachytat na švestkách, ale nikdy se nenechal napálit a věděl, co mluví. Teda většinou. Ty jeho rádoby vtipný kecy okolo by si mohl odpustit, ale zdárně je filtruji a soustředím se jen na cíl. ()

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Babica vs Sapík byla prdel a samozřejmě nic netrvá večně, tak se zničehonic objevilo Vaření se Sapíkem a poej se na to, jak rychle to začalo, tak ještě zběsile rychle to skončilo. Těžko říci jestli Sapík nedokázal vystát Soukupa nebo to prostě neklapalo a sami uznali, že to nemá smysl a tak vzniklo tohle. Především teď tady může ale naplno předvésti svůj slovní průjem. Čisté zlo, sólo jízda pro našeho breptu, a jeho rádoby kuchtění. Hlavně do všeho nezapomeň nasrat kostku máslíčka a zasmát se tomu, že? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako gulity pleasure je to veselá tragikomedie, to jo. Jen netuším, jestli to Soukup myslí vážně, nebo si dělá z diváků pr.del. Viděli jsme jeho údajnou kachnu na pomerančích plus panenku, nejenom, že měl oboje syrové, ale také prezentace na talíři vypadala jako UHO ve školní jídelně. A k tomu ty hlášky typu „finišujeme“, „koupíte všude“, „levné a rychlé“, „přesně takhle to má vypadat“ plus neustálé pochechtávání... A říct o kapustách, že jsou al dente, uf. ()

Reklama

Reklama