Reklama

Reklama

Perné dny

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1997–1999), 14 h 18 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Fred Savage, Maurice Godin, Yvette Freeman, Arden Myrin, Steve Hytner, Debi Mazar, Michael Adler, Allison Smith, Danica McKellar, Sara Paxton, Christina Cabot, Emily Kuroda, Nancy Lenehan (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Ústřední postavou seriálu je čerstvý absolvent vysoké školy Matt Peyser (Fred Savage). Pří hledání prvního zaměstnání se mu podaří získat místo u firmy Upton-Weber. Plný ideálů a představ se s chutí pustí do práce. Je přesvědčen o tom, že jeho nasazení a skvělé nápady nezůstanou bez ocenění v podobě důležitější pozice. Jeho prapodivní spolupracovníci ho však rychle vyvedou z omylu a ukáží, že cesta na vrchol nebude tak snadná, jak si představoval. (Džejkop)

(více)

Recenze (5)

anderson 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky v ktorých sa mihne symptomatická sekvencia z Langovej klasiky v kocke vyjadrujú ako to autor myslel. Sitkom o "kancelárskych krysách" z akejsi nadnárodnej korporácie ovplyvňujúcej celosvetovú ekonomiku, sa poprvýkrát v Česku zjavil na NOVE a vďaka programovým odborníkom dr. Železného pre istotu ani nebol uvádzaný v televíznych vestníkoch. A pritom ide o prepracovanú lahôdku kombinujúcu situačno-slovné eskapády s neskutočne invenčným obrazovým stvárnením. Každá epizóda skrýva okrem prvého plánu aj množstvo druho a treťoplánových vtípkov a narážok pre znalcov. Hoci sa toto dielko dožilo iba 2 sérií, je vhodné nielen pre už zmienených "kravaťákov", ale aj všetkých nás ťažko pracujúcich jedincov :-). A vrcholy ? Napr. epizóda v ktorej Debi a Fred majú cca 8 sekúnd na to, aby vedenie presvedčili o svojich schopnostiach. HELTER SKELTER :-) Slovenský aj český dabing tentokrát zabodoval. (3.12.2004) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne o zvieratkách. Hlavnú úlohu majú kancelárske krysy, ktoré však pre vedenie spoločnosti predstavujú ovce. A tie treba strihať. Seriál pre pracujúci triedu, ktorá mala chuť ale to už je tak dávno a zmena je v nedohľadne. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom se mě moc líbil ,sice jsem viděl jen několik dílů ,díky uvádění dopoledne v týdnu. Ale velice mě dostalo jak si každý dělal srandu ze všeho.Pomatuju si asi na poslední díl ,který mám náhodou na vhs nahraný ,kde dva zaměstnanci patentují "čichací jídelní lístek" za x milionů dolarů a pak se vezmou s tím ,že každý plánuje jak se za 14 dnů s tím druhým rozvede a schrábne půl peněz. ()

Standey 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tento seriál nedá nikde sehnat. Ani na hloupé VHS. Je to obrovská škoda, protože jde jednoznačně o jeden z nejlepších sitcomů vůbec... ()

kvocoDH 

všechny recenze uživatele

veľmi, ale naozaj veľmi vtipný a osobitý sitkom pretkaný absurdným a nádherne suchým humorom. Veľká škoda, že na našich obrazovkých sme ho mohli vidieť len chvíľu a dávno. ()

Reklama

Reklama