Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někoho takového jako je Patrick Smash jste ještě nepotkali! Tento jedenáctiletý školák má podle lékařů velmi ojedinělou a tak trochu trapnou diagnózu - chronické větry. Jeho jediný kamarád a geniální vynálezce Alan naštěstí nemá čich a snaží se Patrikovi udělat různými vymoženostmi život snesitelnějším. Když se však o chlapci dozví v NASA, bez váhání ho přijmou do nového vesmírného programu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Mě je líto tomu dát odpad, je to samozřejmě strašný peklo, občas mě z toho bylo skoro fyzicky špatně a za tvůrce se styděl, ale protože jsem vysál nějaký to pivko a dobrá společnost, chvíly jsem se trochu smál (ikdyž to byl smích trochu ze zoufalství). Přesto jsem viděl už větší hrůzy, které nebyly prostě tak dementní, ale jenom neskutečně nudné, což je pro mě ten pravý odpad. Co tam ale děla např. Stephen Fry nebo Paul Giamatti je záhada. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Tento film je doslova na prd! 🤔 První scéna je porod jak ho neznáte. Pak už je jasné, kam film směřuje. Je to něco nového, co tu ještě nebylo. 😁 Vážně nechápu důvod, proč tohle vytvořili. 🤔 Výkony zde nejsou žádné, kromě těch v břiše. Film je o ničem. Nemá co nabídnout. To je vskutku hrozná blbost. Nejhorší je, že i to prdění vám po chvíli poleze na nervy. Poznámka: Ta soutěž je unikátní ptákovina. Poznámka: Přemýšlím, zda to je vůbec pro děti. 🤔 Pro dospělé to není! Nedoporučuji. Hvězdiček 1 ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Z filmů s tak zvaným fekálním humorem tento snímek vyčnívá tak výrazně, že jenom slepý to nepostřehne. Na příkladě toho nejtrapnějšího handicapu totiž ukazuje všem dětem, které postrádají vlastní důstojnost a hledají své místo ve společnosti a světě, že lze se opřít i o "pouhou" existenci a že nejdůležitější je si začít vážit sebe sama a brát život jako zkušenost zcela ve smyslu konstatování hlavního hrdiny filmu: "To byl nejhorší den mého života" a "To byl nejlepší den mého života." Osobně shledávám tento dětský film etičtějším než Sám doma a v něčem ne nepodobným Addamsově rodině. ()

Nolanofil odpad!

všechny recenze uživatele

Mňa by naozaj zaujímalo, ako to producent predkladal štúdiu a dôvod prečo by to malo v kinách uspieť. Zdravím, mám scenár s chlapcom, ktorý neuveriteľne prdí a NASA ho za to pošle do vesmíru, potrebujem na to iba jednu detskú hviezdu a 7 miliónov. A viete čo? oni mu tú detskú hviezdu dali a aj tých 7 miliónov. To je Amerika pánové! ()

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jak chce být hlavní postava astronaut akorát je v tom malinkatý háček u kterého si opravdu nedokážu říct proč by to někdo dělal, nejspíš chtěl režisér nějak zapůsobit v komedii ale to se mu opravdu nepovedlo, komedie v tomhle stylu nefunguje u každého člověka a proto je tady důkaz na ČSFD, ani tenhle film by si dítě neoblíbilo, aspoň mé mladší já by si tenhle film neoblíbil, jinak hodnotím: Postavy 0/10 Příběh 0/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Každé auto u domu Patrika je zelený Mini Minor. (ČSFD)
  • Ve filmu je celkem 50 prdů. (rafix)

Reklama

Reklama