Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někoho takového jako je Patrick Smash jste ještě nepotkali! Tento jedenáctiletý školák má podle lékařů velmi ojedinělou a tak trochu trapnou diagnózu - chronické větry. Jeho jediný kamarád a geniální vynálezce Alan naštěstí nemá čich a snaží se Patrikovi udělat různými vymoženostmi život snesitelnějším. Když se však o chlapci dozví v NASA, bez váhání ho přijmou do nového vesmírného programu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Priznávam sa, že som nevydržal dopozerať tento film do konca - to čo sa dialo na obrazovke bolo totiž niečo neuveriteľné. Príbeh chlapca trpiaceho 'chronickými vetrami' (áno, čítate správne, chronickými vetrami) snáď ani nemôže dopadnúť inak. Zazrel som ešte koniec filmu, vskutku imbecilnú scénu, kde ten malý fracek, navlečený do skafandra, stojí pred kopou ľudí z NASA a (teraz to príde) usere tak, že mu zo zadnice vyšľahne desať metrový plameň, čím sa kvalifikuje na jediného člena posádky smerujúcej niekam do hlbín vesmíru. Nemusíte byť Einstein aby ste vytušili čo bude raketu poháňať. Preboha!!! Takéto filmy by mali postaviť mimo zákon! PS: Hodnú chvíľu som premýšľal, či tento film vôbec stojí za komentár, ale povedal som si, že je mojou občianskou povinnosťou chrániť nevinných pred kravinami takéhoto kalibru. Prosím vás, nakolenách vás prosím, za nič na svete tento 'film' nepozerajte! Ak sa tak stane, bezpodmienečne si vypláchnite oči neriedením liehom a vyhľadajte odbornú hrobársku pomoc. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla, bylo mi 12 let, už v té dbě jsem to nepovažovala za výkvět kinematografie... ale tak prdět je zdravé, říkal doktor, ne? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Obrovské to morálne posolstvo. Ak máte problémy akéhokoľvek druhu, popasujte sa s nimi a snažte sa ich využiť. Takže, keď máte prdy na rozdávanie, proste ich rozdávajte. Zrejme nadčasový snímok, ktorý poukazuje na to, že ( hlavne v dnešnej spoločnosti ) sa dá využiť v prospech blaha ľudu ( a komerčnému využitiu ) naozaj všetko. Máte slintavku? Natočte sa na video, hoďte to na sociálne siete, pridajte k tomu nejaký vtipný komentár a ste hviezda prvej veľkosti, teda aspoň na 15 minút, kým nepríde niekto druhý. Takto to dnes beží a takto to ´´humornou´´ a metaforickou formou ukazuje aj tento snímok, ktorý vznikol zhruba dekádu pred pádom normálnej ľudskej spoločnosti ako sme ju poznali ( čiže nezaťaženou sociálnymi sieťami a slobodou súkromia ). Deti nepobaví ( teda ak nemajú radi počúvať 80 minút prdenie ) a dospelý zrejme využijú čas na niečo iné. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Také jsem nevěděl, že je špatné zpívat zadkem. Některý kecy byly docela vtipný. Jsou daleko horší filmy s lepším hodnocením. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...film postavený na tom,že niekto ma chronické vetry - no jednoducho PRDÍ - toto je nosná myšlienka filmu,takže k tomu si domyslite o čom film je a akú má úroveň... ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Z filmů s tak zvaným fekálním humorem tento snímek vyčnívá tak výrazně, že jenom slepý to nepostřehne. Na příkladě toho nejtrapnějšího handicapu totiž ukazuje všem dětem, které postrádají vlastní důstojnost a hledají své místo ve společnosti a světě, že lze se opřít i o "pouhou" existenci a že nejdůležitější je si začít vážit sebe sama a brát život jako zkušenost zcela ve smyslu konstatování hlavního hrdiny filmu: "To byl nejhorší den mého života" a "To byl nejlepší den mého života." Osobně shledávám tento dětský film etičtějším než Sám doma a v něčem ne nepodobným Addamsově rodině. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mít IQ někde kolem sedmdesáti, vypít k tomu deset piv a nechat si udělat lobotomii rezavou lopatou, tak bych i tak vymyslel lepší scénář. Jak může kurva někoho napadnout taková nebetyčná (doslova) sračka? A jak na to může někdo dát peníze, aby se to realizovalo? A co na tom do prdele stálo sedm milionů dolarů? 10% ()

Estrellita odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Utrpení s velkým U! Příšerný rádobypříběh, strašný scénář, odporný zvuk a hrozní herci (s čestnou výjimkou Rona, který toho blbečka zahrál aspoň uvěřitelně). Něco tak pitomého jsem už dlouho neviděla a bohužel to vůbec nebylo mile pitomé, ale pohopouze nechutně a otravně pitomé. Tenhle film by si zasloužil být v žebříčku nejhorších filmů na vyšších pozicích. TFUJ! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Mě je líto tomu dát odpad, je to samozřejmě strašný peklo, občas mě z toho bylo skoro fyzicky špatně a za tvůrce se styděl, ale protože jsem vysál nějaký to pivko a dobrá společnost, chvíly jsem se trochu smál (ikdyž to byl smích trochu ze zoufalství). Přesto jsem viděl už větší hrůzy, které nebyly prostě tak dementní, ale jenom neskutečně nudné, což je pro mě ten pravý odpad. Co tam ale děla např. Stephen Fry nebo Paul Giamatti je záhada. ()

Janega odpad!

všechny recenze uživatele

Túto filmovú bizardnosť nemôžem brať ani ako komédiu či paródiu alebo recesiu. A keby som aj silou-mocou chcel dať aspoň 1 hviezdu za akože komédiu, kde chcú originálne v praxi využiť prdy, tak celé to podkopáva až do pekla scéna, kde chcú popraviť dieťa brutálnym spôsobom. Nerozumiem čo za chorú myseľ to napadlo tam dať tú scénu. ()

Reklama

Reklama