Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ponorka je na pokraji katastrofy a stráca kontakt s vonkajším svetom. Kirsten zúfalo hľadá stopy po zdroji hrozby. (Arsenal83)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V ponorce jde do tuhého. Ve vnitrozemí dochází k dalšímu odhalení. Dramatizace tedy opět stoupla.. To však narušuje další nesmyslná retrospektiva, která tu snad slouží k umělému natahování stopáže. Dozvíme se, že má Amy dcerku. Skutečně důležitá informace v předposlední části minisérie. Lesbický vztah mezi Amy a Vigilií je připomenut. Co kdyby divák zapomněl, že? Atmosféra dokonalá, ale opět body dolů stahuje retrospektiva. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombinace rodinného (vlastně "rodinného"), ve smyslu na emoce tlačícího filmu, pohádky a thrilleru funguje znamenitě. O tom nemůže být sporu. Za vším zlem je Rus a Číňan. Taky v pořádku. Jen ten závěr dílu... :-( Čekal jsem, že L-policistka převezme velení ponorky a oni ji zatím chtějí vyšoupnout do vodičky. Ne! Je to pohádka! Dobro zvítězí! Keine Angst! Další nepodstatné nesmysly, jako třeba že přiotrávený velitel posádky, který zůstal v sarinem těžce kontaminovaném skafandru a zachránci se k němu tulí jakoby nic, to už tak nějak patří k věci. Prostě seriál pro děti, u kterého se hlavně nesmí přemýšlet. Pak se na to dá dívat. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama