Reklama

Reklama

La brea

(seriál)
Drama / Dobrodružný / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

David Appelbaum
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Uprostřed Los Angeles se otevře masivní propadlina, která pohltí stovky lidí a budov. Ti, kteří do propadliny spadli, se ocitají v tajemné a nebezpečné pravěké zemi, kde nemají jinou možnost, než se spojit, aby přežili. Mezitím se zbytek světa snaží zjistit pravdu o tom, co se stalo. Při hledání odpovědí bude muset jedna rodina, rozdělená touto katastrofou, odhalit tajemství této nevysvětlitelné události, aby k sobě našli cestu zpět. (mikki089)

(více)

Recenze (4)

Ms.Iris 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako ma hneď zaujala upútavka, tak ma zaujal seriál celý ako je. Fajná chuťovečka. Sem tam slabšie scénky, nad ktorými keď sa človek nepozastaví a nechá sa vcucnúť do deja, tak si určite vychutná seriál dosýta. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Zápletka nebavila, príbeh tak isto a digitálne potvory boli na smiech. Napríklad taký vlk nevedel ani bežať. ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Seriál je strašne okato a nasilu naťahovaný nezáživnými dialógmi a dejovými odbočkami, zatiaľ čo potenciál, ktorý mu prináša prehistorická linka zostáva trestuhodne nevyužitý. Pôvodne som (aj za to málo zábavy čo ponúka) zvažoval dať slabé tri hviezdičky, keďže som to začal pozerať v čase, keď som nemal po ruke žiadny lepší seriál - stačilo mi vypnúť mozog a prezíval som ho bez ujmy, ALE za tú dávku drzosti - neukončiť to hneď v tejto sérii sa prikláňam k dvom hviezdam. Ak nad týmto uvažujete, tak vedzte, že Terra Nove, či Primevalu sa toto pozerá na chrbát z poriadnej diaľky a radšej si pustite tie... ()

Galerie (453)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama