Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vdovec a jeho tři synové se dostanou do sporu kvůli víře a svým niterným konfliktům. A situace se ještě vyhrotí, když jeden ze synů oznámí, že z něj brzo bude táta. (Netflix)

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

(Viděl jsem pouze první polovinu filmu, něco přes padesát minut. Kopie se v průběhu promítání šestkrát přetrhla a k sedmému byl v průběhu náběh, takže projekce byla nakonec ukončena. Vzhledem k tomu, že se mi film příliš nelíbil, považuji to spíše za plus. -------- Mým interním pravidlům pro hodnocení filmům bylo učiněno zadost, odstraňovat je nebudu. Spíš mě zajímá další verze tohoto filmu, natočená Dreyerem a prý i mnohem lépe. ()

HenryS.

všechny recenze uživatele

Karle, Karle... no co s tebou. P:S: mluvil jsem s promítačem, kopie z NFA půjčená naposledy roku 2003, a pak až v březnu 2009 je smrštěná, takže perforace nezapadá, tudíž na odpis. Netuším jestli jich tam mají víc, ale pochybuju. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je to, co je na Netflixu, ne to mnohem slavnější. No každopádně je to docela průměrný film, který sráží do podprůměru jeho poselství, které mi nebylo zrovna po chuti a pak pár dalších drobností. ()

Reklama

Reklama