Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vražde svojej dcéry sa pastor z malého mestečka v New Jersey rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk. Jeho dcéra bola popravená takmer bez stopy, ale on čoskoro dostane možnosť postaviť sa vrahovi tvárou v tvár. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Laciná krávovina. Hlavní postavou je pastor, jakože aby to vypadalo, že ten film má i nějaké hlubší téma. V cameo roličkách se tu mihne řada známých rockových hudebníků, jakože aby ten film alespoň někoho zajímal a měl zpočátku na databázích od fandů vyhoněné hodnocení na přijatelné hodnoty. Nakousne to řadu motivů, ale ve výsledku to o ničem není. Pokud v tom něco funguje, tak těch asi dvacet minut krvavého mayhemu v poslední třetině, kdy si snímek přestane hrát na něco, čím není, a začne vršit jeden krvavý výjev na druhý. V ten moment jsem lehce ožil, ve výsledku je to ale jen zapomenutelné béčko. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá když fanoušci křesťanskýho rocku natočej horor. Amatérská sračka s hrozným herectvím, debilním scénářem, zoufale nudnou první hodinou a příšerně použitou hudbou. Do toho vyschlej Tommy Lee dělá DJ ve stripclubu, Five Finger Death Punch povýšili na gang zlejch motorkářů/feťáků a frontman Papa Roach na sériovýho vraha. Na konci je pár minut celkem slušná řežba ale bohužel to jen vyzdvihuje fakt že je to další promrdanej potenciál neboť mít film založenej na tom že ty magoři utečou a začnou to rasit v okolí by bylo mnohem lepší. To co natočili zde je totiž trapnost. ()

Reklama

CruelMorbid 

všechny recenze uživatele

Pastor je absolutně nesympatický blbeček. Celou dobu jsem fandila všem ostatním, aby ho konečně někdo sundal a já se na něj už nemusela dál dívat... Motiv otce mstící smrt své dcery není nic nového, a ani v tomto filmu nic nového neobjevíte, jediné plus je přístup policajta a jeho soukromé peklo... Za to dávám ty dvě hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Roztomilá záležitost, která zůstala malý kousek od čtvrté hvězdy. Ne snad tolik kvůli pastorovu morálnímu problému se sadistickou pomstou, jako spíš kvůli zbytečné odlehčenosti a až příliš cukrkandlovému závěru, tenhle námět se měl zpracovat mnohem vážněji, temněji, drsněji. Nápad se soukromým pozemským (nebo spíš podzemním) peklem pro hříšníky je ale výborný a dokonce i ten trouba pastor se ke konci konečně trochu odváže. Několik brutalitek je vcelku milých, i když triky jsou mizerné a herci nepříliš přesvědčiví. Nejsilnější devizou "Odvetníků" je ovšem dobře a rafinovaně vystavěný scénář, na konci do sebe všechno hezky zapadne, ačkoliv v průběhu filmu tomu moc nevěříte. Spokojené tři a půl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pastorova dcerka se stane obětí vraždy a smutkem šílený otec se chce pomstít. Anebo taky ne. Pořád váhá, protože pomsta poněkud komplikuje cestu k Bohu. Pomalu hodnu se nic moc neděje a pokud bych si měl z prvních dvou třetin filmu něco pamatovat, tak je to hlavní hrdina, který mi pekelně lezl na nervy. Ovšem poslední třicetiminutovka začíná poměrně překvapivým zvratem, který spustil krásnou brakovou krvavou lázeň, která film zachránila. Ale samozřejmě dalo se s tím pracovat mnohem lépe. 60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal vo Vinelande (New Jersey, USA) a Hendersone (Nevada, USA). (Arsenal83)
  • Film mal svoju svetovú premiéru 30. augusta 2021 na filmovom festivale FrightFest v Londýne s obmedzenou kapacitou kvôli pandemickým opatreniam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama