Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti FBI, kteří pracovali s Mitchem, navštíví Mikea, který zprostředkovává dohodu. (SkyShowtime)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy ukaz, poukazat na historicku udalost vysvetlovanu matkou odsudenym zenam vo vazeni. Dava to epizode akysi mimoent skludnenia a i poucenia reflektujuci nejake dianie. Zaujimalo by ma, ci je to ako scenaristicka barlicka. Myslim, ze ano, prinasa to len kladne body. Par drsnych scen, zaverecny rozhovor "od srdca k srdcu" mi prisiel az prilis touch-y a naivny. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za tu scénu u popravy toho mladýho (syrové jak prase) a za posledních pět minut, kde Renner a Tobi Bamtefa mají výbornou dialogovou výměnu, musím prostě říct, že jsem zatím opravdu nadšený. Tyhle dvě scény jsou pro mě absolutním filmovým zážitkem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mě jen utvrdila v názoru, že jsem nepochybil, když jsem pilot očtyřkoval. Mocně mě totiž baví zdejší bezútěšná až depresivní atmosféra, užívám si toho, že nemusím nikomu držet palce a můžu si tak v pohodě užívat příběh, který tady scénáristé páchají. Netuším sice, zda jim nasazený standard vydrží po celou první sezónu, ale po dvou dílech jsem zatím spokojeným divákem. Nevím, jestli šlo ze strany tvůrců o cílenou záležitost, ale doufám, že ano, protože mě luk dokonale pobavil:-) Nikdy jsem se netajil tím, že považuji zrušení trestu smrti za chybu, přestože uznávám, že by se v případě justičního omylu ocitl stát v pozici katolické církve, která musí čas od času rehabilitovat některou ze svých instantních obětí, ale jsou tady zcela bez pochyb dokázané případy bestiálních vražd, jejichž pachatelé si mohou dát po čase repete, a to mě ku.... vytáčí. Proč ale dělají Amíci z poprav divadlo, tomu tedy nerozumím. / Poučení: Každý člověk by měl mít určité hranice, před jejichž překročením by se měl dlouze zamyslet. ()

pallok 

všechny recenze uživatele

Nekomentoval som pilot, pretože som čakal niečo super! Bolože by to možno aj bolo ale nebolo. Až taký super bowle to tentokrát fakt nie je, teda aspoň zatiaľ nie. Samozrejme nebránim nikomu, aby dával štvorky - päťky, o spravodlivosti našich rebríčkoch hádam nemusím, aj keď, tak aspoň pripomeniem pre tých, ktorí máte seriál v obľúbených: SIMPSONOVCI sú sále neohrozeným lídrom. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím trochu zvláštní špinavé drama z města, kde je hlavním byznysem provoz věznic. „Jak jinak dostat skvrnu z koberce?“ – „Třeba parním čističem.“ V tragické figuře Jeremmyho Rennera začíná proudit to, co nás bude snad v dalších dílech extrémně bavit. Zatím je to takové přešlapování na místě, postupné odkrývání karet. Přejímá roli po bratrovi, po svém si shání vlivná spojení a kontakty. Příběhově to prozatím nevyložilo moc karet na stůl, ale po stránce audiovizuální to diváka dokáže přitáhnout. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Když Mike (Jeremy Renner) pronásleduje dealera drog, je nucen zastavit u semaforu na červenou. Přitom si můžeme všimnout, že následuje ulice „Sheridan st.“, což je narážka na tvůrce seriálu Taylora Sheridana. (Guilemot)

Reklama

Reklama