Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike navštíví Mila a hledá odpovědi. V mužské věznici se stupňuje napětí. (SkyShowtime)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou kurýři, řešiči problémů a vlastně i gangsteři na půl úvazku. Kdo ví, co všechno není legální, nicméně Mike má zavedenou kancelář i zaměstnankyni. A momentálně problémů nad hlavu. Pohřešovaného agenta, u kterého si policie nechce připustit scénář, že je do něčeho zapletený, vyřeší únosci Iris po svém. A ta má navíc dostat pořádnou lekci. Navíc napětí v mužské věznici je vyšponované na maximum. Zase o něco „slabší“ díl, tyhle výkyvy chlapíka, který napsal scénáře pro oba díly Sicaria, drama Za každou cenu a stojí za seriálem Yellowstone, mě mrzí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uhm? A to bylo jako co? Předchozí díl jsem vychválil, vyhvězdičkoval do plna a včil dostanu toto? To byl sešup. Možná bych nereagoval tak dotčeně, kdyby mi pan Sheridan těsně před tím neukázal, co opravdu dokáže. Oč měla sedmá epizoda nudnější děj, o to byla delší a já musím na tomto místě jasně deklarovat, že mi taková přímá úměra nevyhovuje. Po té téměř hodině se dá říct, že jsem se s výjimkou několika momentů příliš nebavil, chvílemi se o mě pokoušela přímo nuda a situaci dvakrát nepomohl ani fakt, že část děje v tomto dílu připomínala nudnější epizody z Orange Is the New Black. Proti páté epizodě to byl za mě propad, který dokonale vystihuje ztráta dvou pěticípých. / Poučení: Chybami se člověk učí. Jak který. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká síla poutavého seriálu schovaná uvnitř jednoho nečestného města, plného ještě méně nečestných postav, kdy ani jednu nelze považovat za zcela kladnou. Nekoukal jsem tak dlouho, až se od toho teď nebudu moct odpoutat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We won't hurt your brain". Na zenskom vazenskom oddeleni mierne deja vu z Orange is the new black, ale inak standard. Mladas ma nevyhodu, ze je hetero, no. :) "Umiestnenie" rysavej slapky je az prilis easy priehladne, aby nezmizla z hry. Milo by totiz pri svojej inteligencii urcite mal zmaknute vztahove vazby nasho starostu. I tak nadpriemer. 70% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama