Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle a policie se snaží objasnit místo činu. Sam se dopustí pěkně drahé chyby. (SkyShowtime)

Recenze (6)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí si pozvať šéfov gangov v base, dať si chlapské čestné a bude mier, right? Right? Spyder odkrýva pavučinu smrti, ktorá predčí všetky očakávania. Iris veľmi rýchlo odkvitá v novom prostredí bez slnka a tak príde transfer. Nepriateľský hood ale nespí a Iris svitá na lepšie časy. Medzičasom nazi Pete odsýpa čas života rýchlejšie než si myslí. Co proto dostáva aj nadržaný dozorca v ženskej base, keďže nepočúva žiadne výstražné varovania. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série, kterou Sheridan vytvořil spolu s hercem Hughem Dillonem (který hraje jednoho z Kyleových kolegů policajtů a který hrál šerifa v Yellowstone), má výhodu, že si z pozice diváka nemůžu být jistý, co přijde v následujícím okamžiku. Jenže pak tu máme i chyby a chybky… Šéf věznice chtěl slovo od vůdců jednotlivých skupin, že nejen mezi nimi nepřijde žádná pomsta. Krutě se zmýlil. Mikeův objev zaměstná nejen koronera na hodně času. Iris nedobrovolně putuje z místa na místo, a náhoda ji svede zpět ke svému rytíři na bílém koni. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeremy Renner ve své doposud nejpoutavější roli a přehlídka toho, jak se smrtka s kosou dokáže projít hodinovou epizodou seriálu jako po přehlídkovém mole. Sbírka velmi intenzivních scén, ze kterých vám bude hodně nepříjemno, ale stejně budete chtít další nálož. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda tu předchozí jasně překonala, ale úplně šťastný jsem z ní zase nebyl. Děj byl přece jen zajímavější, než tomu bylo v případě předchozího dílu, ale i tak se tady našlo nejedno slabší místo. Nejvíc mě asi štve, že příběh ztratil svůj původní spád; tempo šlo stranou a já místo toho poslouchám nudné a poněkud klišoidní monology, kterými se autor scénáře zřejmě snaží ukázat, že on rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by byli hluší k současným módním tématům. Situace v Kingstownu už po dva díly víceméně stagnuje, ale vývoj v závěru epizody a pozitivní fakt, že byla ukončena nudná, vedlejší linie, naznačují, že bych se mohl dočkat celkového zlepšení situace. / Poučení: Pokud si chceš hrát na chirurga, uvědom si, že operace končí zpravidla šitím nebo smrtí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama