Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike tlačí na Evelyn, aby dodržela svou část dohody. Bunny má obavy, že Mike ztratil kontrolu. (SkyShowtime)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli si tuhle epizodu někdo krade pro sebe, je to rozhodně Dianne Wiest, ačkoli jen skrze jedinou, o to ale intentivnější scénu. Doposud jsem Mariam McLusky moc nemusel, ona ale ještě sehraje značnou roli. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda byla poněkud kratší, ale nebudu nad tím plakat, protože to pro mě mělo kladný dopad. Tvůrci totiž neměli dostatek času k tomu, aby se více věnovali pro mě odumírající Irisině dějové větvi, a jen se o ni letmo otřeli jako opatrný sadař. Děj byl v té čtyřicetiminutovce dost nahuštěný a z toho jasně vyplývá, že jsem se nemohl nudit, spíš jsem měl co dělat, abych se nezapotil, když jsem sledoval, jak se Mike zběsile míhá ve snaze zachránit, co se dá. Jeho činnost mi připomněla člověka, který roztočí deset talířů na tyčích, a pak se je jen zoufale snaží udržet v pohybu. Abych řekl pravdu, vůbec jsem nepochopil, kde vzali tvůrci čas na ukázku archeologie a na kurz potápění. Jo, jo, u tohoto dílu jsem se opět bavil naplno a za plný počet. / Poučení: Pokud ti telefon zprostředkovává jen jobovky, nebylo by lepší zahodit ho? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto sa povie "busy schedule". :) Pod takym tlakom vie clovek velmi rychlo vyhoriet. Konecne zaviedli aspon v aspekte vaznic prvok "nahody", ci regulacii, ktory rozbil tak dokonale plany. Dodava to na autenticite. Teda aspon hlavu pouzivajucemu divakovi. :) A ano, je mi jasne, ze je to vsetko v scenari, ale ide o to, ze ma stavu a nie je "na prvu". Btw. konecne sme zistili, ze existovala kovova krabica. Napriek pol-hodinovej epizodke, celkom naslapana. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama