Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike využívá novou mocenskou strukturu. Bunny ztrácí s Anchor Bay trpělivost. (SkyShowtime)

Recenze (3)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší bol asi Mikeov predvolebný príhovor v reštaurácii ohľadom znovuzvolenia. Biela sila dostáva štuchanec aby dali pokoj Bunnymu, ten dostáva nečakanú bielu ruku v montovni. Bunny je na ťahu a rieši svojsky zadrhel s perom, ktoré nechcelo podpísať jeho prepustenie. Oh, a našli sa aj bondy, na celkom nečakanom mieste. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád jde o nekompromisní nadstandard a nechápu všudepřítomný hejt na rapidní úpadek oproti první sezóně. Jako kdyby diváci očekávali, že v každém díle budou padat hlavy a tím si seriál zaslouží status nervydrásajících momentů. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři / recenzi k předchozí epizodě jsem se ofrňoval nad tím, že se příběh zaobíral převážně děním ve věznici a nezbylo dost času na burzovní transakce, šestý díl byl v tomto ohledu ještě skoupější, a přesto jsem šel do plných. Sám v sobě se nevyznám. Ale jo, jasně, že jsem nemohl ubrat na hodnocení, když tvůrci hodili do placu záležitost plnou (nejen)vězeňských intrik, vychytralých plánů a ještě vychytralejších protiplánů, brutálního násilí a zákulisního politikaření. Dostalo se mi taky velmi pěkného srovnání politického boje za žiletkovým drátem i venku a jasně z něj vyplynulo, že se tyto snahy liší jen finálními prostředky, protože ubodání politického rivala by tady venku přece jen neprošlo jen tak. Alespoň v to doufám. Snad ne úplně naivně. Místo krvavého zúčtování se muselo přijít s "čistšími" praktikami, aby šlo o smrt pouze v rovině politické a společenské. Místo nožů se sahá k vyhledávání špíny, a když se žádná nenajde, vždycky se dá nějaká vytvořit na zakázku. Jedou v tom zkušeně všichni a tahle epizoda mi to opravdu hezky naservírovala. No, a když k tomu přidám fantastickou atmosféru a všudypřítomné napětí, je to jasně za plný počet. / Poučení: Jsi-li samotář, těžko se dočkáš pomocné ruky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama