Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

A je tu zase! Nové dobrodružství s Inspektorem Gadgetem, které má dvakrát tolik efektů, dvojnásobek legrace a dokonce hned dva Gadgety. Tentokrát film nemůžete vidět nikde jinde, pouze na Disney videokazetách a DVD. Když se situace v Rivertonu uklidnila, všechno se začalo zhoršovat. Inspektor Gadget má podmínku. Slaw uniká z vězení a plánuje nový "zločin století". A starosta si objednal nového vylepšeného Gadgety - plně robotizovaného, s vyspělou technologií a s ženskou podobou! Může to být pro našeho hrdinu ještě horší? To se dozvíte ve filmu, který je plný malérů, honiček, bláznovin a úžasných dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

jestli byla jednička ptákovina, kde dejme tomu byl nějaký ten příběh, pak dvojka byla naprosta ztráta času. :: (( A to jsem měl ten seriál tak rád. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

První filmová verze populárního animovaného seriálu měla velký rozpočet a slavné herce (Gadgeta hrál Matthew Broderick), druhý díl se točil přímo na video – a propadl naprosto stejně. Tentokrát je Gadget v podmínce, ale když Doktor Dráp uteče z vězení, musí znovu do akce. DVD: Excelentní výbava: lokalizovaná menu, animace přístrojů na G1 a G2, tréninkový simulátor, pouze soundtracková stopa, audiokomentář tvůrců, vystřižené a nepovedené scény, střípky z natáčení (vše s CZ titulky), videoklip a porovnání scény se storyboardem. JL: Film 1/4, Bonusy 4/4, Zvuk 2/4, Obraz 3/4 ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle bylo hodně zlý, ikdyž jsem v angličtině na zahraniční televizi viděl celkem tak 15 minut. Potěší možná malé děti, ale to už je snad lepší, když na obrazovce hopsá Lála. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo, udělil bych dva Odpady!, to myslím naprosto vážně. Hnus.... hnus fialovej a bůh ví ještě jakej. Smutné, co všechno se točí.... ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Alex Zamm je blbec. Řekněme si to narovinu. Ono je rozdíl v tom, když je film pro větší, pro menší a nebo úplně pitomej. Upozorňuju všechny, když se na to chtějí podívat, že nenavazuje a nemá nic společnýho s prvním dílem. 20% je tak akorát. ()

Reklama

Reklama