Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři komediální soudničky, které pobaví dozajista i dnes. V první, nazvané Kočárek, se setkáme s paní Navrátilovou (V. Tichánková), jenž si zajde s kočárkem do obchodu s látkami. Vzbudí tam značný zmatek, který využije ke krádeži kusu látky… Ve druhé, nazvané Puška, se setkáme s Frantou (V. Menšík), jenž dluží Karlovi (L. Kostelka) peníze. Karel je čerstvým držitelem loveckého lístku. Poprosí Frantu, aby mu dal svoji pušku, čímž bude dluh smazán. Během seznamování puškou vystřelí z okna a zasáhne jedoucí auto… Ve třetí, nazvané Inzerát, se Jiřinka (J. Bohdalová) seznámí na inzerát s Pepou Králíčkem (S. Fišer). Ačkoli vypadá, že neumí počítat do pěti, vymámí z Pepy hodinky a přes záchod se z restaurace vytratí… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Hlavní problém je slabý scénář, ani jedna povídka nemá žádnou zajímavější pointu nebo aspoň nějaký zajímavější nápad. Nejlepší mi přišla prostřední povídka, asi díky Menšíkovi a jeho vtípku o vojně a letadlech, který si možná do scénáře přidal sám:-) ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Jiří Lábus v roli soudního úředníka uvádí tři epizody ze světa drobného zločinu, v nichž se uplatnili především herci malých rolí (Tichánková, Roubíková, Vostrčilová, Niederle, Kostelka, Fišer a jiní). ()

Reklama

alimraj1 

všechny recenze uživatele

Za tuto krátkometrážní komedii jsem velmi vděčná, především za herečku Lídu Vostrčilovou (hraje v první ze tří povídek), která v televizi moc rolí nedostala. a když ano, tak velmi malých, docela menších než je tato.      Tyto kratičké povídky bych nezvala spíše hereckým koncertem, to víme, Bohdalová, Lábus, Kostelka, Tichánková, Menšík,... Prostě zase něco nového. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tři soudničky, uváděné a zhodnocené mladým Jiřím Lábusem. Kvalita ovšem dle mého šla poněkud dolů, ale oceňuji vtipné pointy. První povídka byla asi nejvíce "akční" a s nejlepším závěrem. Druhou táhl ve formě ukecaný Menšík, ale děj byl předvídatelný. Třetí byla taková konverzační epizodka ze života podvodníka, ale opět s milou pointou. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama