Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan v lese objeví něco nečekaného. Melody se z kazet dozví o kultu a při šokující seanci s někým naváže kontakt. (Netflix)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém setkání s místním osazenstvem si nejsem jistý, jestli mám ve sledování seriálu pokračovat. Mám totiž pocit, že začínám být poněkud paranoidní. To si takhle s někým povídám a najednou mě napadne, zda se ten rozhovor opravdu odehrává, nebo se mi to jen zdá. A pokud se to opravdu děje, je ten druhý člověk živý? A pokud je, jsem živý já? A pokud jsem, neúčinkuji v nějakém seriálu? Ano, tento seriál vyvolává spoustu otázek a já se začínám obávat toho, že přinese i nějaké odpovědi. / Poučení: Fakt, že jsi paranoik, ještě není zárukou toho, že po tobě nikdo nejde. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, ostatní i přestože konzumují něco, co nechápou a scénář nedokáže vysvětlit co se děje, stále hodnotí “dechberoucí” epizodu na plný počet. Já osobně mám problém s tím, že se přidávají nové postavy a další události, které nijak nedávají odpovědi na položené otázky. Také postavy nereagují na události adekvátně (prakticky cokoliv okolo skříňky). Co mě drží v optimismu je zdánlivý náznak konceptu (scény s “rozhovory” mají ve vzduchu poletující částečky prachu). Každopádně. Seriál je v polovině, očekávám přísun informaci a ne otevřený konec, nebo “tajemno” do posledních dvaceti minut.  Takže toto je poslední shovívavé hodnocení. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne nejake previazanie linii a celkom uchadzajuca seansa. Hoci nasa emocne labilna slecna "is loosing her shit", stale sa na to da pozerat. Skoda, ze z toho obcas zavanal amaterizmus. Ano, dali si zalezat na svetle, na konstymoch, vybaveni miesnosti, peknych kamerovych zaberoch, ale obcas mi herectvo a pohlady zucastnenych prisli usmevne. Oslabilo to atmosferu, ktora by sa mala dat pri takychto vyjavoch krajat. Zaver to vsak trochu napravil. Vybavil som si naprikladl tu s Evickou Green v Penny Dreadfull a dalsie 70% Potencial vsak rozhodne bol na pathviezdie..skoda, setup so zucastnenymi bol takmer dokonaly. Taky je moj dojem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... naštěstí se to zlepšuje, jen co je pravda, ale pořád hrozně pomalu. Navíc ke dvěma možným vysvětlením z toho vyplývajících se tady výrazněji přidává třetí, které mi celkem připomíná Frekvenci, ale těžko říct, co z toho nakonec bude. Ono se to totiž co chvíli mění a tak je možné, že ani tahle varianta nebude správná a vysvětlení tím pádem bude jiné. Ale už se tu toho naznačilo dost a nespojilo se zatím skoro nic... Ale i tak to na lepší 3* vidím a třeba scéna seance měla dost co do sebe. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Melody sa zúčastní večere, ktorá sa stane kultom komunikácie s duchmi. Evidentne obyvateľom domu ide o predlohu seriálu KRUH z názvom RITUAL. Melody si uvedomuje, že s ňou komunikuje bytosť s iného času, ktorá ju chce varovať pred jej osudom. Dan si začína uvedomovať že jeho a Melodin osud sú navzájom prepojené a spája ch isté puto. Prevedenie: Zlomový diel kedy sa nám začínajú  prelínať s osudy hlavných hrdinov. Krvavá seansa je vyvrcholením stupňovanej atmosféry a deja. 95% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama