Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Recenze uživatele Pilda17 k tomuto seriálu (5)

Archive 81 (2022) 

Výborný hororový seriál, který zamotá hlavu. Jsou špičkové díly a pár o něco slabších. Přesněji 4 díly na 5* a 4 díly na 4*, takže bych potřeboval ještě jeden díl, abych to hodnocení mohl rozseknout. Když si ale vezmu závěrečné dva díly, kdy divák čeká boom a vlastně mělo jít o úplný vrchol a divák by měl být paf, tak to se úplně nekonalo. Přesto je spoustu věcí, které musím ocenit a pro hororového fanouška je tento seriál povinnost. ()

Tajemné signály (2022) (E01) 

Nepamatuji hororový seriál, který by měl tak slušný rozjezd. Atmosféra a napětí nechybí, pilotní díl nemá chybu. Navíc k tomu všemu zajímavý příběh, který nám ještě hlavu zamotá. ()

Děs v kostelních lavicích (2022) (E03) 

Nech to být! A já malém vyletěl z kalhot. Výborný díl, zatím stále úplně nevím co úplně čekat. ()

Příjemci ducha (2022) (E04) 

Tak tohle je zlomový díl, naprosto fantastický, atmosférou dokonalý a divák je prakticky na startu. Jsou dvě varianty, buď až do samého závěru budeme sledovat něco, co aktuálně nechápeme nebo nás čeká průser a nedozvíme se nic. ()

Za zrcadlem (2022) (E05) 

Děláš si blázny? Si blázen? Co je realita? Udělala to ona nebo je tam někdo jiný? Sekta? Samuel? Sakra to je otázek, ale jsem naprosto pohlcen. ()

Reklama

Reklama