Reklama

Reklama

Tvůj souboj s divočinou: Neprochladni!

(pořad)
  • USA You vs. Wild: Out Cold
Reality-TV / Dobrodružný / Krátkometrážní
USA, 2021, 25 min

Režie:

Ben Simms

Hudba:

Devin Powers

Účinkují:

Bear Grylls

VOD (1)

Obsahy(1)

Bear po nehodě letadla ztratí paměť a musí se rozhodnout, jak zachránit pilota a přežít. Interaktivní dobrodružství, ve kterém jde o hodně. (Netflix)

Recenze (7)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Proč pokaždý ten vocas musí sežrat nějaký humus!?! Aspoň, že ti po ty mnohonožce bylo zle ty jantare 🤣 Tentokrát trochu větší nuda než v Africe se zvířaty. Yeti mohl být vidět víc. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vydařený edukativně interaktivní počin od týmu Beara Gryllse, který nás tentokrát přizve ke strastiplné záchraně přítele ze ztroskotaného letadla. A i když se budeme nacházet na vrcholu hor či hluboko v temných tunelech, můžete si být jistí, že i zde Bear najde několik chutných švábů a housenek! (Netflix) ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, ktorému najviac škodí jeho neustále prerušovanie kvôli spusteniu nových scriptov a relatívna ilúzia skutočného výberu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

fakt zábavné ... schválně jsem to volil tak, aby Bear buď spadnul, nebo se mu něco stalo ... zabavilo královsky ... ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Vyber si, jestli sníš švába nebo stonožku? Jakože bacha může Vás vypnout i nějakej yetti! Super nápad, na content na Netflixu! Ale holt ta hra s Vámi někdy vym*dá.. Ocenil bych to asi delší a nebo kratší ty rozhledy po krajině, či ty některý jeho komentáře, ale uřčitě cením nápad a v budoucnu si zkusím i něco dalšího. 70% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama